Viem že to tu bolo milion krat ale ja proste neviem ako mam povedat dievčatu že ju lubim.Nikdy som nemal takyto problem ale teraz mi to nejde ...Važno,važne ju lubim len ja necitim že by ma aj ona .Skvor sa jej bojim to povedať .Chovame sa ku sebe ako
Nechaj tomu voľný priebeh. Netlač sa do toho, keď ti to nejde... Nič si nenacvičuj doma pred zrkadlom. Jenoducho v správny čas jej to povieš aj bez rozmýšľanie a vtedy to bude zo srdca a hlavne úprimné. Drž sa.
prídeš ..postavíš sa a povieš to! normálne..prinajhoršom odmietne,ak je sucitná zostanete normálne dalej kamaráti aj ked to bude pre teba asi ťažké..a možno povie niečo čo nečakáš,že aj ona,alebo podobne
"Proste čo ako ma nelubi alebo ma lubi a mysli si to čo ja na nu ..."
No myslim, si, ze ak jej to povies na rovinu, "natvrdo", tak to mozno bude lepsie ako sa stale trapit a rozmyslat tak, ako pises.
Potom je vzdy cas zabrzdit... A podla jej reakcie, myslim si, zistis, ci ona citi to iste alebo je len kamaratka (samozrejme, ze jej to nemozes povedat 5 minut pred odchodom na vlak , ale treba aj trocha casu)
Jeb sa na to, čakaj ako jebo ešte pár mesiacov... ^^ Asi by mali byť pravidelné preventívne prehliadky u logopéda, keď tu minimálne každý mesiac býva fórum o tom ako niekto nevie vysloviť "ľúbim ťa". Smutné.
@vanellus Dobre tak teraz si sa netrafil ... Nemám 14rokov ale nevadí. Ani snov nechodím do skoly ... Proste chodíme spolu von a sexuálne napätie tam je.. Ja sa len bojím ze ona necíti to co ja ku nej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
podpál sa
Proste čo ako ma nelubi alebo ma lubi a mysli si to čo ja na nu ...
Hlavne zo srdca a uprimne ako vraví @3
No myslim, si, ze ak jej to povies na rovinu, "natvrdo", tak to mozno bude lepsie ako sa stale trapit a rozmyslat tak, ako pises.
Potom je vzdy cas zabrzdit... A podla jej reakcie, myslim si, zistis, ci ona citi to iste alebo je len kamaratka (samozrejme, ze jej to nemozes povedat 5 minut pred odchodom na vlak , ale treba aj trocha casu)
Niektoré veci stoja za risk... je to už len na tebe či chceš zariskovať alebo byť na tom, tak ako do teraz .
Ak nestavíš, nikdy nevyhráš.
Píšete si spolu, v škole sa rozprávate a smejete, ale nikdy si s ňou nebol na poriadnom rande, zrejme ani žiadne bozky a žiadne sexuálne napätie....
Vieš čo by spravila, keby jej to povieš? Zlakla by sa a s ľútostivím pohladom by ti povedala, že ste iba kamoši!!!!
Ráč čítať:
» www.birdz.sk/webka/vanellus/...
ROZHODNE JEJ NEVRAV ŽE JU LUBIŠ!!
Či je s tebou šťastná, či sa chytá? Máš 14 a vieš vyvolať sexuálne napätie? wau...síce neverím, ale ak áno, tak gratulujem.
Tak fajn....chyť sa za gule a smelo do toho