Mam Windows 7 starter (aspon som doteraz mal) a od jedneho krasneho dna mi ho nechce spustit. Zapnem notebook, vybehne mi startup repair a potom ze chybu nedokaze automaticky sam opravit, tento proces sa opakuje a opakuje... Predtym ako mi to spravilo som
@frizzle keby sa to dalo vyriešiť nejak jednoduchšie tak to asi spraví už ten startup repair, toto vyzerá že bude potrebovať preinštaláciu systému, keďže hovoríš že sa nevyznáš tak odporúčam servis
resp. ak máš k tomu nejaké cdčko od lenova alebo čo, teoreticky by tam v ponuke mohlo byť niečo ako repair install windows (ak si ten notebook kúpil normálne s oficiálnym win7). ale ak si nie si istý, tak fakt radšej servis
Vyzera to tak, ze mas poskodene bootovacie subory potrebne na start pocitaca, nie je to nic hrozne, celkom bezna vec, ale ak si laik ..tazko. Odporucil by som ti stiahnut si taky maly programik EasyBCD 2.1,ktory je zdarma pre nekomercne vyuzitie. V nom si napalis bootovacie cd,ktore automaticky bude obsahovat aj program na opravu bootovacich suborov pre akykolvek windows system. Nabootovat to uz len v tvojej masine a sledovat jednoduche prikazy. Ale pracujes s anglictinou cely cas. Vravim, jednoducha zalezitost, ale pre nezasvetenych to moze vyzerat ako horor. Tak ci tak o svoje data neprides ak to nezveris do ruk idiotovy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty