Nechcem študovať program, ktorý som uviedla ako prioritný na prihláške
SPU, FEM ...ahojte, prišlo mi rozhodnutie o prijatí na študijný program ktorý som uviedla ako prvý, o tých ďalších dvoch sa tam nič nehovorí...to znamená že si nemôžem vybrať, alebo dokonca že som zle vyplnila prihlášku (neuviedla som iné alternatívy)?
Ak si dala viac programov, príde ti papier o prijatí len na ten jeden (väčšinou ten prioritný). Ak by si zle vyplnila prihlášku (zlý názov alebo podobne) určite by sa ti ozvali aby si si to opravila.
O tom, či si môžeš vybrať iný program záleží asi od školy. Treba sa opýtať na študíjnom tam ti určite povedia... Ale podľa mňa to bude treba riešiť asi nejakou písomnou žiadosťou ku garantovi alebo dekanovi. Aspoň na na našej škole to tak nejak bolo.
@all1en mam rovnaky problem na UK FM, az na to ze v tom programe co chcem studovat (manazment ) som navyse 2. pod ciarou ( mam o 1 bod menej ako prijimali), na 1. program na prihlaske som prijaty.
@all1en dakujem . budem to potrebovat, neviem ci je to pravda ale na studijnom oddeleni FM UK mi povedali ze na FM UK na odvolanie vacsinou neberu nikoho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
O tom, či si môžeš vybrať iný program záleží asi od školy. Treba sa opýtať na študíjnom tam ti určite povedia... Ale podľa mňa to bude treba riešiť asi nejakou písomnou žiadosťou ku garantovi alebo dekanovi. Aspoň na na našej škole to tak nejak bolo.