Nechcem Win 8.1, pretože som ho raz stiahol a môj nb bol nepoužiteľný. Teda rád by som ostal len na Win 8. Len v poslednej dobe sa zdá, že sa aktualizujem sám. A neviem ako to zrušiť. Ak by niekto vedel.
mám windows 8.1 a najradšej by som to rozkopala dpč, notebook keď sa mi uspí, niekedy sa nechce prebudiť a dá sa už len natvrdo vypnúť... sekajú mi prehliadače, nereaguje mi PC na niektoré príkazy, napríklad keď chcem otvoriť prehliadač niekedy mi ho ani neotvorí a v správcovi úloh mi neukazuje nič a tak ostáva už len ntb reštartovať. No ani na tento príkaz mi vtedy nereaguje a tak opäť natvrdo vypnúť. Zlatá windows 7čka.
@77hanes77 ja keď som mala win 8 tak mi šľapalo aspoň to, že sa ntb dal reštartovať a prehliadače mi nesekali a ntb mi celkovo reagoval. Po inštalácií to už takto nie je. A antiviraky mi nenašli žiadny vírus, nič. Ešte aj RAMku a vyrovnávaciu pamäť mám v pohode, proste mám v PC len zopár filmov, zopár pesničiek a dokumenty... A to, že mi nejde zapnúť prehliadač sa mi stáva pri Chrome, ten už som aj preinštalovávala niekoľkokrát a neprešlo to a potom mozzila mi prestáva reagovať a seká. Taktiež mi nejde ani nové prehliadače nainštalovať, čiže som odkázaná na tieto dve, ktoré si fungujú ako sa im zachce... :/
A neinštalovala som nič také, naposledy čo som inštalovala niečo do ntb bolo po kúpe ntb (asi pred nejakými troma mesiacmi) a bolo to Mc Afee a Avast...
@77hanes77 Mc Afee mám bloknutý, pretože mi pri ňom sekal počítač ja sa pokúsim prísť na to, či to za to môže windows alebo je čosi s ntb nedobre, len vravím, že kým som mala win8 tak sa mi to nestávalo. Ďakujem veľmi za ochotu ale, keď na príčinu neprídem, tak sa určite ozvem a budeš mať u mňa čokoládu
@ajus19 to moze robit antivirus...niektore antivirusy ti brutalne spomalia pocitac napr. taky Avast..to neni vo windowse pokial nemas nejaku staru sunku.... Eset a Avg mi isli najlepsie co sa tyka antivirusovych programov..
@ajus19 win 8.1 je ďaleko lepší ako win 8...win 7 je uz stará kokotina. Toto co popisuješ neni tým ze ten win je spatny
presne koli tomuto vzniká zlá reputacia toho winu pritom to je zatiaľ najlepší Windows aký bol. Tie problémy co mas sú sposobene zlým updatom z 8 na 8.1. Čista inštalácia bezi jak hodinky...
@77hanes77 ja som ho používal asi dva roky. Zo začiatku slapal v pohode a potom mi začal hadzat bezdovodne bsod. Po update na 8 a potom 8.1 uz dva roky neviem co to bsod je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Čo si inštalovala naposledy?
A neinštalovala som nič také, naposledy čo som inštalovala niečo do ntb bolo po kúpe ntb (asi pred nejakými troma mesiacmi) a bolo to Mc Afee a Avast...
Btw. nepoužívaj 2 antivírusy naraz ..
presne koli tomuto vzniká zlá reputacia toho winu pritom to je zatiaľ najlepší Windows aký bol. Tie problémy co mas sú sposobene zlým updatom z 8 na 8.1. Čista inštalácia bezi jak hodinky...