no toto som robila asi pred rokom a dačo .. teraz mám tak divne .. že čierny, červený, červený, čierny, čierny, čierny, červený, červený, čierny, čierny
áno, občas si dávam prstenník inej farby, ale nie takto... kontrastne... väčšinou iný odtieň danej farby, alebo príbuznú farbu... napr. ružová-lososová, modrá-tyrkysová, alebo všetky v jednej farbe a na prstenník nálepku nejakú.
ale viac preferujem tie nálepky, alebo si nalakujem inou farbou okrem prstenníka aj palec, alebo malíček a ukazovák, lebo ma dosť irituje, že to hentak nosí pomaly každá
nerobím to, vlastne si skoro ani nechty nelakujem, lebo mám makké nechty a ešte v ten deň ako si dám lak sa mi na nejakom mieste necht prehne, lak praskne a časť sa z neho odlúpne a to sa mi nepáči
@momoglamorous myslíš tú jednu fotku kde to bolo maximálne olúpané a také všakovaké? tak to bola čistá paródia na tvoj nechtový dizajn. snáď si si nemyslela, že by som chodila s takými nechtami
@leilla ja nemusim klamat seba, mna o tom aj tak presvedcia ini, bud sa niekomu pacia alebo nie, od toho moje stastie nezavisi stale lepsie mat upravene ruky ako obhryzene nechty alebo olupany lak, alebo vobec nic
@greyness mala si ich tu viac a ci uz sparodovane alebo nie, stale neboli precizne nalakovane, aj ked islo o obycajnu farbu
@leilla pozri si kometare pod mojou najnovsou fotkou a zamysli sa nad tym 'desne', za to, ze si to myslis ty, to nemusi byt pravda, vylez z vlastnej subjektivity
ja som si napríklad pozrela nejaké video. kde máš zakázané lajky a dislajky a povoľuješ si tam komentáre iba také, aké tebe vyhovujú. čiže celkový obraz o tvojom "úspechu" je čiste vybudovaný iba na tvojej selekcii názorov
@momoglamorous ja viem len o tom, že majo pridal jednu takú fotku a aj ja. ale ak si si všimla moje nechty na iných fotkách a tvrdíš, že to bolo napiču tak potom všetky ženy v mojom okolí majú napiču nalakované nechty
@leilla lajky nemam zakazane na kazdom videu a vypla som ich kvoli jednej neprajnicke, ktora ani nie je zo SR a ma asi 7 uctov, z ktorych mi dislajkla kazde video
odkial mas, ze mam vypnute komentare? komentare mam povolene vsetky, ved skus napisat a ci sa ti zobrazi: komentar bude viditelny az po schvaleni...musis byt strasne hlupa " negativny nazor na YT mam asi v pomere 2:100 a jedine co ludom vadi, je to, ze robim fotky namiesto videa, lebo niektori si podla toho nie su schopni namalovat nechty a dalej im pri jednom videu vadil necitatleny font...ked chces vidiet pomer lajkov/dislajlov, mama video v pomere 305/27 alebo 70/9...na YT dostavam iba pozitivne odozvy, takze tvoj nazor mi je nieco uplne ukradnute, keby si aspon nebola laicka
@greyness asi to tak bude, lebo malo zo zien maju pekne nalakovane nechty bez jedineho zaderu alebo olupnuteho laku...ja poznam asi jednu, co pouziva bezne laky a robi si ich sama a nie som to ja inak povacsinna ich ma hnusne nalakovane, olupane a neviem co este (neratam teraz tie gelove neprirodzene shity)
@momoglamorous kukala som si tvoje nechtové albumy a nikde nemáš len tak jednofarebne nalakované. takže ťa poprosím niekedy keď budeš lakovať skús jeden jednofarebne a označ ma. rada si pozriem dobre nalakované nechty.
a mimochodom bavili sme sa nanesení laku a nie o zádere a pod.
a myslím si, že ak je lak neolúpnutý a rovnomerne nanesený tak to musí byť dobré/pekné. lebo inak nechápem ako sa lakujú nechty.
@greyness na co si budem fotit jednofarebne nalakovane nechty? ja fotim len dizajny, to je snad logicke, sice jednofarebne nalakovane nosim este castejsie, tu mas napriklad nejake:
kvalita nie je az taka dobra, preto sem dam inu foto
dobre naneseny lak vyzera asi takto:
ano, za takych podmienok by to malo byt dobre, lenze niektore zeny ho maju rovnomerne nanesny, no napriklad zle prekryty alebo nedotiahnuty po koncoch...ale to uz su reci perfekcionistov ohladom lakov ako som ja a to 'tych obycajnych' trapit nebude, ani netuzia potom, aby mali lak naneseny dokonale
taky einstein bol uplny pojebany looser oproti tvojmu perfekcionizmu nanasania laku. robis z toho strasne halo. kazdy normalny clovek by ti na nechty nasral ked zisti, ze mas vykradnutu hlavu -.-
@momoglamorous chcela som vidieť tvoje. nakoľko sa vyhlasuješ za profesionála tak ma to zaujímalo.
a ako profesionál by si mala mať iný prístup k nám laikom. snažila som sa byť milá a naučiť sa lakovať nechty od teba ale keďže som len "taká obyčajná" tak sa odo mňa nevyžaduje super-trúper nalakovanie.
@n0win0u co je na tom? ja som si tiez potrebovala vyguglit neznamych ludi a hento mi casto pomohlo...mozno si aj niekto bude potrebovat vyguglit mna a ma hned odpoved, nechapem, co je na to take nenormanlne, ked ma hlada osoba, ktora ma vidi na uctoch, kde sa propagujem a zaujimaju, co tvorim (ach)
@momoglamorous (príspevok 34) Lakovanie nechtov vyžaduje trochu času (a to musíš vedieť aj ty) - pokiaľ to chceš naniesť rovnomerne, bez šmúh a šrámov - proste tak ako na obrázkoch čo si postla vyššie. Takéto nechty ti vydržia dva dni, potom ich musíš znova odlakovať - a potom, ak chceš, znova nalakovať. Plus, ak to každý deň zlaďuješ s oblečením, tak si to upravuješ denne...
A nie každého baví zabíjať čas takto, preto by si nemala odsudzovať dievčatá, čo si nechty nelakujú (!!!) Lakovanie nechtov je už len obyčajný bohapustý doplnok, ktorý absolútne nie je nevyhnutný pre každodenné nosenie.
(A navyše je to aj nepraktické pre všetkých manuálne pracujúcich ľudí, už len pri obyčajnom vykladaní tovaru v tescu sa ti to všetko v priebehu jedného dňa dodrbe.)
A že obyčajné nenalakované nechty podľa teba nevyzerajú pekne?
Podľa mňa máš skôr chorobu z "povolania" a vyžaduješ preto, aby sa po uliciach premávali plejády nalakovaných nechtov, nedajbože, aby ich nemal niekto nenalakované!
Lenže pre iných ľudí (90%) toto nie je dôležité a všíma si skôr iné veci, ako nechty.
Asi toľko k tomu. Ja si nechty lakujem iba o tretej ráno, keď neviem zaspať a príšerne sa nudím.
@stenatko ked nechty prelakujes top coatom, tak by ti mali vydrzat minimalne 5-7 dni, ja ich ale po 4 dnoch uz menim, lebo ma stary lak omrzi, ked hovoris o tom, ze ti vydrzia len dva dni, tak bud nepouzivas top coat, alebo si ich lakujes zle...ja mam zaznamenu najdlsiu vydrz pomaly aj 2 tyzdne a to som bola dokonca sustavne v chlorovanej vode (kupalisko)
ja ich odsudzujem? zda sa mi to, alebo si cim dalej tym viac ludi domysla? ja odsudzujem jedine to, ze ked prijde nejaka pica, co si enchty ani nelakuje, alebo ich ma sama otrasne a jebe sa mi do dizajnov, od takych nazor vazne nepotrebujem a nikoho neodsudzujem, nech si robi kazdy to, co che a nech nechaju potom zit aj mna
nie nedodrbe, ako je mozne, ze ked manualne umyvam riad 5-krat za den a robim vela manulanych cinnosti a ani pi sporte sa mi v zivote lak nedodrbal? asi viem o com hovorim, ked poviem, ako sa spravne nanasa lak
pre mna nie su nechty najdolezistejsie a vyzor uz vobec nie, len ma sklame, ked je zena ohladom svojich nechtov zanedbana a priznajme si, ze vela ludi flaka svoj vyzor, nie je najdolezitejsi, ale upravenost symbolizuje to, ze clovek sa o seba aspon trochu stara
@tikalok skoda, myslela som si, ze google vseobecne
@momoglamorous Alebo tiež nemám prachy na kvalitné laky a je mi ľúto rozbíjať prasiatko pre pár lakov.
Umývanie riadu som zase nemyslela... ale vieš čo, kašli na to
Ono, keď som mala brigádu a dokladala som tovar (a toto trápilo tiež všetky moje kolegyne, nielen mňa), bola som rada, že vôbec nejaké nechty ešte mám - a fakt by som musela byť vyšinutá, aby som na tie dolámané pahýle dávala ešte lak, to už je podľa mňa nevkus
Aha, takže podľa teba sa človek, čo si nelakuje nechty, nemá právo vyjadriť k tvojim nechtovým dizajnom, či sa mu páčia, alebo nie? Správne som pochopila?
@stenatko essence maju kvalitne laky, ktore nestoja ani 2 eura, kto povedal, ze kvalitny lak musi byt drahy? ja viac ako 3 eura za lak ani nedam a to ich mam okolo 40
mne islo o to, ze umyvanie riadu je cinnost, ktora podla mna nici nechty najviac
moze sa vyjadrit, ale taky nazor je dost nekonstruktivny, ja tiez radsej nekaslem do veci, do ktorych sa nerozumiem
@leylaa suhlasim, som rada, ze to nie je moj pripad...
@momoglamorous prepáč, musím na teba zareagovať... súhlasím s @35 niekedy je menej viac a tvoje dizajny mi prídu fakt nevkusné takže mi príde v celku vtipné, že ty tu o tom všetkých poučuješ
@tommyhot moc neskatulkuj,po prve satu nikto nehada a dalej poznam jednu zenu,ktora sa vyzna v tejto teme,ze sa s nou da o tombavit,ostatne su dost mimo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
v mojich raných -násť
v mojich raných -násť obdobiach som mávala niekedy iný prostredník, ale vtedy som v tom zmysel videla
ale ja neviem prečo :/
ale ja si nechty nelakujem, nemám na to čas
ale viac preferujem tie nálepky, alebo si nalakujem inou farbou okrem prstenníka aj palec, alebo malíček a ukazovák, lebo ma dosť irituje, že to hentak nosí pomaly každá
tak ako v @0 by som si to nenalakovala
ty klameš samú seba, keď sa presviedčaš o tom, že tvoje "dizajny" sú pekné a vkusné
@greyness mala si ich tu viac a ci uz sparodovane alebo nie, stale neboli precizne nalakovane, aj ked islo o obycajnu farbu
hm, tvoje "upravené" nechty vyzerajú poväčšine dosť desne, čiže ťažko povedať, či to nie je na rovnakej úrovni, ako neupravené a nenalakované
ja som si napríklad pozrela nejaké video. kde máš zakázané lajky a dislajky a povoľuješ si tam komentáre iba také, aké tebe vyhovujú. čiže celkový obraz o tvojom "úspechu" je čiste vybudovaný iba na tvojej selekcii názorov
odkial mas, ze mam vypnute komentare? komentare mam povolene vsetky, ved skus napisat a ci sa ti zobrazi: komentar bude viditelny az po schvaleni...musis byt strasne hlupa " negativny nazor na YT mam asi v pomere 2:100 a jedine co ludom vadi, je to, ze robim fotky namiesto videa, lebo niektori si podla toho nie su schopni namalovat nechty a dalej im pri jednom videu vadil necitatleny font...ked chces vidiet pomer lajkov/dislajlov, mama video v pomere 305/27 alebo 70/9...na YT dostavam iba pozitivne odozvy, takze tvoj nazor mi je nieco uplne ukradnute, keby si aspon nebola laicka
@greyness asi to tak bude, lebo malo zo zien maju pekne nalakovane nechty bez jedineho zaderu alebo olupnuteho laku...ja poznam asi jednu, co pouziva bezne laky a robi si ich sama a nie som to ja inak povacsinna ich ma hnusne nalakovane, olupane a neviem co este (neratam teraz tie gelove neprirodzene shity)
a mimochodom bavili sme sa nanesení laku a nie o zádere a pod.
a myslím si, že ak je lak neolúpnutý a rovnomerne nanesený tak to musí byť dobré/pekné. lebo inak nechápem ako sa lakujú nechty.
myslím, že tvoj popis v zmysle "negatívne komentáre budú vymazané/nebudú pridané" je pre mňa dostatočný dôkaz
a ďalej sa už tebou nejdem zaoberať, lebo až tak "strašne hlúpa" teda nie som
btw, radšej laik s vkusom, ako "rádoby" profesionál s totálne amatérskym výstupom a bez vkusu.
ale len na okraj, lepšie nenalakované/decentne upravené nechty ako rôzne strakaté a kadejaké dačo
kvalita nie je az taka dobra, preto sem dam inu foto
dobre naneseny lak vyzera asi takto:
ano, za takych podmienok by to malo byt dobre, lenze niektore zeny ho maju rovnomerne nanesny, no napriklad zle prekryty alebo nedotiahnuty po koncoch...ale to uz su reci perfekcionistov ohladom lakov ako som ja a to 'tych obycajnych' trapit nebude, ani netuzia potom, aby mali lak naneseny dokonale
taky einstein bol uplny pojebany looser oproti tvojmu perfekcionizmu nanasania laku. robis z toho strasne halo. kazdy normalny clovek by ti na nechty nasral ked zisti, ze mas vykradnutu hlavu -.-
uvedom si, ze ty nemas co hodnotit
» wiki.answers.com/Q/Who_is_MoMo_G...
tak mu pride skutocne luto
a ako profesionál by si mala mať iný prístup k nám laikom. snažila som sa byť milá a naučiť sa lakovať nechty od teba ale keďže som len "taká obyčajná" tak sa odo mňa nevyžaduje super-trúper nalakovanie.
A nie každého baví zabíjať čas takto, preto by si nemala odsudzovať dievčatá, čo si nechty nelakujú (!!!) Lakovanie nechtov je už len obyčajný bohapustý doplnok, ktorý absolútne nie je nevyhnutný pre každodenné nosenie.
(A navyše je to aj nepraktické pre všetkých manuálne pracujúcich ľudí, už len pri obyčajnom vykladaní tovaru v tescu sa ti to všetko v priebehu jedného dňa dodrbe.)
A že obyčajné nenalakované nechty podľa teba nevyzerajú pekne?
Podľa mňa máš skôr chorobu z "povolania" a vyžaduješ preto, aby sa po uliciach premávali plejády nalakovaných nechtov, nedajbože, aby ich nemal niekto nenalakované!
Lenže pre iných ľudí (90%) toto nie je dôležité a všíma si skôr iné veci, ako nechty.
Asi toľko k tomu. Ja si nechty lakujem iba o tretej ráno, keď neviem zaspať a príšerne sa nudím.
ak máš na mysli toto » on.fb.me/RJyyCN...
ja ich odsudzujem? zda sa mi to, alebo si cim dalej tym viac ludi domysla? ja odsudzujem jedine to, ze ked prijde nejaka pica, co si enchty ani nelakuje, alebo ich ma sama otrasne a jebe sa mi do dizajnov, od takych nazor vazne nepotrebujem a nikoho neodsudzujem, nech si robi kazdy to, co che a nech nechaju potom zit aj mna
nie nedodrbe, ako je mozne, ze ked manualne umyvam riad 5-krat za den a robim vela manulanych cinnosti a ani pi sporte sa mi v zivote lak nedodrbal? asi viem o com hovorim, ked poviem, ako sa spravne nanasa lak
pre mna nie su nechty najdolezistejsie a vyzor uz vobec nie, len ma sklame, ked je zena ohladom svojich nechtov zanedbana a priznajme si, ze vela ludi flaka svoj vyzor, nie je najdolezitejsi, ale upravenost symbolizuje to, ze clovek sa o seba aspon trochu stara
@tikalok skoda, myslela som si, ze google vseobecne
Umývanie riadu som zase nemyslela... ale vieš čo, kašli na to
Ono, keď som mala brigádu a dokladala som tovar (a toto trápilo tiež všetky moje kolegyne, nielen mňa), bola som rada, že vôbec nejaké nechty ešte mám - a fakt by som musela byť vyšinutá, aby som na tie dolámané pahýle dávala ešte lak, to už je podľa mňa nevkus
Aha, takže podľa teba sa človek, čo si nelakuje nechty, nemá právo vyjadriť k tvojim nechtovým dizajnom, či sa mu páčia, alebo nie? Správne som pochopila?
mne islo o to, ze umyvanie riadu je cinnost, ktora podla mna nici nechty najviac
moze sa vyjadrit, ale taky nazor je dost nekonstruktivny, ja tiez radsej nekaslem do veci, do ktorych sa nerozumiem
@leylaa suhlasim, som rada, ze to nie je moj pripad...
@tommyhot moc neskatulkuj,po prve satu nikto nehada a dalej poznam jednu zenu,ktora sa vyzna v tejto teme,ze sa s nou da o tombavit,ostatne su dost mimo
mam dost
kebyže teraz vidite moje olupujúce sa nalakované nechty...a je mi tak dobre!-