Ahojte chcela by som sa vás spýtať či sa vam to už niekedy stalo alebo si tým práve teraz prechádzate a ako to riešiť? prosím reagujte aj keď riešenie nepoznáte ale aspoň sa budem cítiť že niesom jediná na svete čo mi j takto
ono obcasna hladovka nieje zla ale ked mas pri tom taketo pocity tak asi nie nic pre teba. Hlavne vela pi, tekutiny potrebujes, skus nejaku polievku (kludne aj sackovu ak ti chuti), mozno ovocie alebo jogurt alebo skus spravit smoothie
@vlcica1989 ono ja mam v živote problem s rýchlym metabolizmom a s tým že mam (môj názor) pod váhu .. Takže samozrejme že keď by som práveže chcela mať normálnu postavu po prípade trochu pribrať tak mi to robí zle..najmä keď si mama o mne začína myslieť že chcem držať diétu pri tom ja za to nechutenstvo nemôžem a ja ho nechcem ( ale ďakujem za radu
@Kikusskaaaa ak to trva dlhsie a opakuje sa to isla by som na vysetrenie nech vies na com si. Moze to byt cokolvek az po psychiku. Tie B vitaminy skus, ublizit ti to neublizi
@vlcica1989 ďakujem skúsim a ak nepomôže alebo sa mi to ešte vráti asi určite by som toho lekára možno psychológa mala vyhľadať veď kto vie :/ ale ďakujem znovu
@kikusskaaaa ale myslim to vazne! ja dokazem zjest dve cele cokolady za den takze menila by som s tebou, dobre tak nie az tak uplne, ale aspon polku z teho nechutenstva by si na mna mohla preniest !
@sypomka to ja by som asi až dve nedala ale to nevadí keď ti chuti tak ti chuti papaj ako chceš a dokým nevážiš pól tony tak je to v pohode aj s apetítom aj s čokoládami
skús si zahúliť a nebudeš poznať nechuť do jedla .) ja som toto mával spojené s psychikou že mi nechutilo inác dobre ti radia vitamíny b12 a podobne, dostanes aj vďaka nim chuť do jedla, to funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a inak b vitaminy podporuju chut do jedla, keby daco
do rána vyješ chladničku so špajzkou...