@ainie Musis sa donutit. Ja sama som to zazila na vlasnej kozi. A daka tomu som aj mesiac skoncila v nemocnici. Donut sa hocijakym sposobom len jedz. Ani mne vela krat sa nechcelo jest. Ale musela som sa prinutit. Potom sa ti ´´cvrkne zaludok´´ a bude pruser ako umna.
@ainie mala som rpednedávnom presne ten istý ,problém zapríinený stresom... hlavne sa ukľudni, skús byť pozitívna. Viem, že to príde ako také baláchačky, ale viem, o čom hovorím, no vyžaduje si to veľa cviku. A jedz hlavne čo ti chutí (alebo chutilo predtým), proste sa prinúť jesť po menších dávkach. Nemáš to ale z nejakých liekov?
@ainie hm, tak je to asi s väčšinou liekov... tak skús nejaké vyživovacie diety alebo ja neviem čo... existuje taká zeleninová 28 dňová diéta a podobne... alebo nemáš rada zeleninu? Musíš mať vždy niečo, čo máš rada a naopak niečo, čo ti lezie hore krkom... Tak sa zameraj na to, čo ti najviac chutí, ale zasa potom aby sa nestalo, že nebudeš mať vyváženú stravu a dopadneš ešte horšie.
@dandybrendy som vegánka, zeleninu mám rada medzi moje obľúbené jedlá patrila brokolicová polievka.. mamka ju akurát varí, ale neteším sa veľmi na obed..
@ainie varená zelenina má v sebe oveľa viac prospešných látok ako surová, to áno A ešte pomáha sugescia.... proste si hovor, že ti chutí, chutí, chutí a že si hladná ako vlk, až tomu uveríš... Je to presne ako s náladami... minule som to skúšala, bola som fakt šťastná v ten deň, ale navodila som si pesimizmus, vymyslela som si problém, ktorý som riešila v hlave a pokúšala som sa neusmievať a po zvyšok dňa som mala fakt otrasnú náladu Skús to.
Daj si magnezium, ale tabletky; nie tie rozpustacie...dobra alternativa je Magne B6 (B6 podporuje vstrebavanie)..da sa to dostat v lekarni, vysledok by sa mal dostavit do tyzdna..dobru chut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ja mam skor opacny problem
hmm... asi si idem zohriat jest
tuto by som sa už asi bála