Vážne ma to už dožiera, istý užívatel (často mení nick pretože tomáš mu ho vždy zablokuje ale je to harcarik plus nejake číslo) stále posiela nechutné správy. po každej ma napne a cítimsa ako po prepitej noci jediné čo mi chýba sú spomienky na tú zabavu.
píšeš, že by si ho mala ignorovať........tak prečo neignoruješ? ......dostaneš od neho poštu, len pekne ju vymažeš a je to.........myslíš, že ako dlho vydrží písať ti bez nejakej reakcie? ....alebo by ti tie jeho "nechutné návrhy" azda chýbali? hm?
Presne tak, skratka nepis mu a jeho to prejde, to je asi najcastejsia chyba, co holky robia napr. aj na azete - ze odpisu na taky navrh, skratka treba byt ticho, nechat ho, nech sa vybujaci, ani si to necitat a on prestane
Ja Ti tiez zacnem pisat obtazujuce spravy, ked si zalozila klub Antiblavakov!!!
Ale ne vazne, tak jednoducho tie spravy vymaz od neho, ani necitaj a urcite nereaguj. Jeho to po case omrzi, pokial neni psychopat a Ty nebudes nejaka superstar. Keby to bolo moc vazne chod na policiu.
harcarik? on tiez pisal nejake nechutne veci mmojej kamoske...ona tancuje a on jej napisal na jednu foto koment: ktora si ty? tanecnice ma rozpaluju...
a tym ktori radia ignorovat- msl z tyzden po tom co sa zaregistrovala na birdz mi od neho prisla prva sprava a vtedy som jediny raz odpisala cije normalny, potom bol chvilu pkoj (cca 2-3 tyzdne) alôe odtvedy je to polroka a ja ich ignorujem a stale chodia, cize dost pochybujem zeto bude pomaha
cicusa89- chybali? ech chybalo by tebe keby sa ti obsah zaludka bezne vracal spat ust? no ja len tolko a znovu opakujem ja ic iognorujem uz vyse pol roka nezda sa ze by ho to uz nebavilo
Mohla by pribudnúť funkcia blokovania správ od určitých užívateľov - jednoducho by si si ho pridala do čiernej listiny - a jeho správi by sa automaticky mazali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
bez urazky
A hej, musis predychat nic ine sa s nim neda robit jedine ako Zabeus vravi, bloknut IP-cku
A predpokladám že BAN na IPčku už bol odskúšaný a zjavne nepomohol...
Ale ne vazne, tak jednoducho tie spravy vymaz od neho, ani necitaj a urcite nereaguj. Jeho to po case omrzi, pokial neni psychopat a Ty nebudes nejaka superstar. Keby to bolo moc vazne chod na policiu.
a tym ktori radia ignorovat- msl z tyzden po tom co sa zaregistrovala na birdz mi od neho prisla prva sprava a vtedy som jediny raz odpisala cije normalny, potom bol chvilu pkoj (cca 2-3 tyzdne) alôe odtvedy je to polroka a ja ich ignorujem a stale chodia, cize dost pochybujem zeto bude pomaha