Tak ahojte, mám taký problém. Chodím s jedným chalanom už pol roka, chcem sa s ním rozísť pretože mi neskutočne vadí nedá mi vôbec dýchať proste každú pol hodinku mi volá stále chodí za mnou aj ked mu poviem nie dneska to nejde mám niečo iné tak chodí a z
divím sa že si s niekým takým vôbec chodila. Jednoducho mu povedz že ho už nechceš a ďalej sa o neho nestaraj. Je len a len jeho vec ak sa tým zmieri. To jeho správanie mi pripomína buď správanie veľmi labilného človeka alebo veľmi dobrého manipulátora. Mysílm že skôr možnosť dva.
To, že sa Ti vyhráža, že sa zabije ber na ľahkú váhu, aj môj to tvrdil a keď sme sa rozišli, tak sa nezabil... Odvtedy je už 5 rokov a on stále žije.
A jednoducho mu povedz, že je koniec, zmeň si číslo, sestre a kamoške zakáž zdvíhať telefóny... A ak Ti príde na schody, pošli za ním mamu abo oca.
povedz mu "Mojko je koniec, buď sa s tým zmieriš, alebo sa zabiješ, a ja ťa plánujem totálne ignorovať a pokus získať ma späť ti už nevýde." dovi, dopo.
@mojdedo Tak akože hej a suhlasím aj s @10 ale aj horšie prípady poznám- Kamoskina kamoska(15) a 43 ročný chren a sú spolu už rok. Nechápem čo majú spoločná tvl.
@nikol2584 takého chuja som mala aj ja rozišla som sa s ním, ale nakoniec sa aj tak nezabil... neni to ten istý ? inak presne všetko čo si napísala naňho sedí
@mojdedo Noa? že o 8 rokou? ja si vždy viac rozumiem s niekym kto je starší neviem síce prečo ale je to tak, a poznám prípady ked má dievča 16 a on ma 35 takže to je jedna vec a druhá vec.. ked som ho prvý krát stretla tak sa choval úplne v pohode a teraz mi to začína liesť na nervy neviem či preto že je taký starý alebo ja proste neviem
@upirka113 Ako si sa s ním rozišla? bože porad mi prosím ťa lebo ja som na konci zo silami fakt.. vám sa to každému povie zmeň si číslo sestre nehovor že by mu zdvíhala mobil ale moja sestra je na jeho strane.. a otca nemám matku mám v zahraničí a bývam pri starkej.. takže ja fakt netuším ako to idem riešiť dostala som sa do problému s psychopatom?...
Preruš s ním kontakty, povedz sestre a kamarátke nech si ho nevšimajú a nech si plačká ďalej. Ak s ním budeš dlhšie a budeš naň protivná aj keď bude plakať že sa s tebou nechce rozísť, môže byť agresívny. Ruky preč od takého chalana.
to že sa zabije využíva len ako nitku za ktorú ťa bude vždy ťahať keď sa s ním chceš už konečne rozísť citlivá povaha to má asi ťažké, ale neber si to k srdcu a proste to skonči. ale ja neviem, keď sa rozídete, tak zavolaj políciu a povedz im že chce spáchať samovraždu a uvidíš aký bude vyľakaný keď ho navštívia a hneď sa rozmyslí to by som asi spravila ja
@nikol2584 to jeden z tych prijebanych, sprostych sebalutujucich sa ťuťkov, ktorych sa nezbavis ani za dva roky...zrely na psychiatriu...proste, cim bude viac na teba doliehat, tym viac bud k nemu tvrda...a ak sa ti vyhráža ze sa zabije? maj v pici...ty mas a aj budes mat svedomie ciste, nech sa stane cokolvek, nikto nic vycitat nebude..ostatne si myslim, ze by si na zivot nesiahol....je to ciste psychicke vydieranie...byvala na tom bola tak...rozisel som sa snou a pol roka vkuse mi vyvolava, robila sceny, volala mojim kamošom, snorila proste čiste psycho...ja som bol na nu stale tvrdsi a tvrdsi a ked vydela ze vyhrazky typu, ( siahnem si na zivot, ak ma nechas, bo inak nema vyznam zit ) na mna nezaberaju, tak sa proste ukludnila a prestalo ju to bavit...a teraz ma rok priatela a jemu robi to iste..takychto ludi cim skor prec od seba...dobra rada...budem drzat palce..
@nikol2584
kybel vody, dobré ľadovej vyliať na hlavu z prvého poschodia....
určite sa zľakne a vtedy pochopí, čo tam vlastne hľadá starý chren....
alebo ho voľajako strč pod plechové koryto a riadne hlobni po ňom 50 kg kladivom, toto je zaručené a už overené, že ujde so stiahnutým chvostom a už nikdy viac nebude doliezať....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A jednoducho mu povedz, že je koniec, zmeň si číslo, sestre a kamoške zakáž zdvíhať telefóny... A ak Ti príde na schody, pošli za ním mamu abo oca.
zazen to nekompromisne do pice..
a len tak btw. by ma zaujimalo, ci tomu cloveku nieco hovoria pojmy ako praca, skola a tak podobne, ked ma cas dve hodiny sedavat na schodoch...
tak neporadím, ja by som mala tým pádom po probléme
Už prestaň toľko chľastať
Toš debil.
kybel vody, dobré ľadovej vyliať na hlavu z prvého poschodia....
určite sa zľakne a vtedy pochopí, čo tam vlastne hľadá starý chren....
alebo ho voľajako strč pod plechové koryto a riadne hlobni po ňom 50 kg kladivom, toto je zaručené a už overené, že ujde so stiahnutým chvostom a už nikdy viac nebude doliezať....
:-S :-S :-S :-S :-S :-S