No vo fóre o preceňovaných/nudných filmoch sme zistili ktoré to sú. Teraz poďme na druhú stranu. Ktorú sú podľa vás tie ktorým sa nedostalo toľko pozornosti ako by malo?
Moje napr.: I Origins alebo Tuntematon sotilas/Neznámy vojak
The Womb
Third star
Sucker punch - je síce známy, ale nemám pocit že by ho ľudia mali nejako veľmi radi
Mr. nobody - jeden z najlepších filmov aké vôbec sú a pritom nie až tak známy ako by si zaslúžil
Tak ale neviem, osobne ma neprekvapuje, že neamerické filmy veľa ľudí nepozná
Ale v domácej krajine je to až preceňované - kedysi sme to šli pozerať v škole a dosť sme sa nudili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Knight of Cups.
A Cure for Wellness, 2016, USA/Nemecko
Masks, 2011, Nemecko
Follow Me, 2020, USA
Anna, 2019, Fr.
hlavne ten Moonlight, taky nadherny film a na csfd ohodnoteny na hovno.
A zaujímavá otázka.
Tak myslím, že napr. Nina bola za mňa lepšia ako Piata loď (rovnaký rok výroby, podobná téma, ale zdá sa mi, že o Nine nik netuší)
Na hrane zajtrajška bolo myslím fajn na to, že je to scifi s Tomom Cruisom
Erbenova Kytica je celkom neznáma.
Whiplash tiež tuším unikol všeobecnej pozornosti. Aj keď je dobre hodnotený teda.
Third star
Sucker punch - je síce známy, ale nemám pocit že by ho ľudia mali nejako veľmi radi
Mr. nobody - jeden z najlepších filmov aké vôbec sú a pritom nie až tak známy ako by si zaslúžil
a z Vianočných It´s a wonderful life
Ale v domácej krajine je to až preceňované - kedysi sme to šli pozerať v škole a dosť sme sa nudili
Ale kniha je fajn
neutecies
koherencia
interstate