nemyslím si že si z chudobnejších, alebo žeby ti rodičia na ten mesiac dva kým si nájdeš robotu nepomohli... privať dovi dopo...a je pravdepodobne že nájdeš aj lacnejší
Do školy som mal 460 km a tiež som nedostal intrák. Bol som z toho vyjavený ako ty. Mal som dohodnutú nejakú ubytovňu no tá padla. Spával som pri škole pod borovicami a po týždni som dostal intrák.
tak iná možnosť ako privát nie je. a inak oni aj tak viac zohladňujú známky ako dialku. poznám babu z BA, ktorá dostala intrák v BA lebo spravila dobre prijímačky (ale tak nešla tam)
@endorphin no bolo to také zvláštne chodiť na všetky cviká a prednášky s veľkým batohom. Dokonca po roku keď som sa zoznamoval s niekým, tak často to bolo "jasné, ty si ten s tým batohom"
2) kontroluj v skole nejake tabule na oznamy a aj na intraku ci niekto nezhana nahradu za seba, inak u nas pravidelne na LS odchadzaju 5taci sa ucit domov na statnice, na intrakoch je potom miesta a miestam
A inak maj dobry priemer, na vacsine skol to zavazi viac ako vzdialenost. Ja prave preto mam intrak kazdy rok prideleny, niekedy som ho odmietla alebo som ho mala len ako alternativu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
siel som na byt, obviously ?
co si cakal, ze sa stane, ze sme sa obesili alebo spavali pred introm ? O_o
lebo síce bývam 500km ďaleko, ale debil som
a normálka, byt som si našla predsa
čo mi pripomína, že som ešte stále bezdomovec pičí
Nechápem tých, čo rátajú s tým, že dostanú intrák a potom 2 týdžne pred začatím školy s tým stresujú.
1) najdi si privat
2) kontroluj v skole nejake tabule na oznamy a aj na intraku ci niekto nezhana nahradu za seba, inak u nas pravidelne na LS odchadzaju 5taci sa ucit domov na statnice, na intrakoch je potom miesta a miestam