Nefunguje google play a vôbec, nefunguje žiadna aplikácia v mobile
Ahoj, chcela by som sa opýtať niekoho, kto sa v tom vyzná a vie poradiť čo ďalej s tým.
Takže mobil huawei ascend G510 po zapnutí mi vyskočia samé tabuľky typu:
aplikácia google play prestala pracovač
aplikácia messenger
proces com.google.process. gapps
Podrz tlacidlo zapinania home tlacidlo a tlacidlo pridania hlasitosti drz ho niekolko sekund a potom nabehne take menu a tam bude datawipe/factory recet na to sa pomocou tlacitok pridania a stisenia hlasitosti dostan a stlac home button a ono ti to vrati mobil do povodnych nastaveni aj setko vymaze tak ako ked bol novy ak som nieco doplietol tak ti to lepsie vysvetli @77hanes77
@vachtlik nemusíš tu zo mňa robiť sprostu, ak by si lepšie číítal, tak hard reset som už robila, no nepomáha to .. na googly som toho načítala až až no nič z toho mi nepomohlo, tak preto sa obraciam tu ....
toto sa mi už raz stalo pred vianocami niekedy, vtedy hard reset pomohol, normalne som všetko zadávala od začiatku jazyk/datum/čas a pod. no teraz, ked kedy mi neide (asi týždeň) hard reset som robila presne tak isto, ako predtým no nič sa nevymaže, po resete sa iba normálne zapne, akoby nič, všetky aplikácie tam sú ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tu mas aj video ako to urobit