Ahojte priatelia moji
Mám na vás jednu prosbu.
Vo februári 2012 som kupovala mobil Samsung Galaxy Mini S5570 (fotka je na konci fóra). Celkom mi vyhovoval, nejako výrazne mi neblbol, síce sem-tam sekal, nedalo sa mi dovolať, párkrát som musela úplne p
tiez mi stale pada, k baterke som dala zlozene papieriky nech sa nehybe a uz sa mi nerestartovava, inak mi mrzne a vlastne vsetko co si vymenovla a ja som s tym 3-rocnym mobilom fúrt spokojna aj ked mam inu znacku.. mam dojem ako keby tu elektroniku vyrabali tak, ze vydrzi len tu zarucnu dobu..
ale asi asi som ti moc nepomohla
@paulomimoi ja už neviem, čo mám s tým robiť :/ možno to bude znieť divne, ale ten mobil mi veľmi prirástol k srdcu však ktorý mobil by asi po 10 pádoch na zem zostal bez škrabanca? skúsim ja tam teda ešte dávať a dávať a dávať tie papieriky...
Navyše, ak by bol problém s kontaktom od batérie, mobil by sa ti vypol a musela by si ho zapnúť manuálne .. A nie, že sa sám reštartoval .. To skôr vyzerá byť softwarová chyba
@zuzlee tiež som premýšľala, že si už radšej kúpim za 160€ a o dosť lepší.. lebo ten môj stál pred 2 rokmi 150€
lenže rodičom sa to nejako veľmi nepáči.. že mám radšej nechať opraviť ten, čo mám..
@11 či kúpiš dobrý mobil za 160 € tak to neviem :-S ale ja mám HTC Desire C a ten je fajn, malý, šikovný. Aj keď veľa ľudí hovorí, že je zlý a tak. Ale mne vyhovuje. ... No ale aby nestála oprava ešte viac
@zelinka Musíš najskôr stlačiť stredné tlačidlo a potom k tomu stlačiť tlačidlo pre zapnutie ... a drž ich naraz ... až do vtedy, pokým ti nevypíše logo samsung
Ja som mala ten mobil tiež a stalo sa mi presne to isté Našťastie to bolo doslova pár dní predtým, ako mi vypršala záruka, tak mi ho v nayku preinštalovali a teraz ako-tak ide, ale už ho nepoužívam
@zelinka Vybrala si predtým batériu a vložila naspäť ?
Skús ho ešte nechať vložený v nabíjačke aspoň 10 minút ...
Potom to skúšaj stále .. ešte môžeš skúsiť kombináciu horné tlačidlo hlasitosti + stredné tlačidlo + tlačidlo pre vypnutie ... najskôr hlasitost, potom stredne tlačidlo a potom tlačidlo pre zapnutie .. nezabudni to držať naraz !!!
Android :
Sony Xperia L
Sony Xperia M
Samsung Galaxy Trend Plus (S7580)
Samsung Galaxy S3 mini NFC
HTC Desire X (ak ešte vôbec je dostupný)
HTC Desire 500 (slušný fón, ale musíš si priplatiť)
LG L7 II (druhá verzia!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale asi asi som ti moc nepomohla
vyber z neho batériu a vlož ju späť
stlač naraz stredne tlačidlo + tlačidlo pre zapnutie
drž to, až pokým sa ti nerozsvieti logo Samsung
Malo by ťa to hodiť do Recovery menu
Vyber možnosť Wipe data / factory reset (v menu sa hýbeš tlačidlami hlasitosti hore a dolu, potvrdzuješ stredným tlačidlom)
Vyber možnosť Yes - delete all user
Reboot Now
@4 inak nie je to San Francisco?
lenže rodičom sa to nejako veľmi nepáči.. že mám radšej nechať opraviť ten, čo mám..
Skús ho ešte nechať vložený v nabíjačke aspoň 10 minút ...
Potom to skúšaj stále .. ešte môžeš skúsiť kombináciu horné tlačidlo hlasitosti + stredné tlačidlo + tlačidlo pre vypnutie ... najskôr hlasitost, potom stredne tlačidlo a potom tlačidlo pre zapnutie .. nezabudni to držať naraz !!!
Do 160 € :
Android :
Sony Xperia L
Sony Xperia M
Samsung Galaxy Trend Plus (S7580)
Samsung Galaxy S3 mini NFC
HTC Desire X (ak ešte vôbec je dostupný)
HTC Desire 500 (slušný fón, ale musíš si priplatiť)
LG L7 II (druhá verzia!)
Windows Phone :
Nokia Lumia 620 (radšej, než 520)