dakujeeeeeeeeeeem vcera vecer mi z nicoko nic prestal fungoovat touchpad,, som pozerala v nastaveniach, tam bolo ze vsetko funguje spravne,,tak som si dnes rano vygooglovala ,,nefunguje touchpad,, a vyhodilo mi tuto stranku,, ani nevies aka som stastna ze to funguje a ani som netusila ze sa da vypnut:/ konkretne na F7...dakujeeemmmm
mohol by mi niekto poradiť? nefunguje mi touchpad mám Asus myslím si že to ide v skratke Fn + F9 ale nefunguje mi to , newiem prečo nereaguje , dopredu díky za rady
Ahoj. Ten link čo si sem dala tak som si to stiahla, ale skôr ako si to nainštalujem tak chcem vedieť čo je to??. ..Ďakujem za odpoveď. Mimochodom mne tiež nejde na aceri touchpad a ide ma poraziť lebo záruka vypršala teraz v septembri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ak ano, tak stlac Fn + danu klavesu (F7?)
Ked nepomoze, tak Start -> ovladaci panel -> System -> Hardware -> spravca zariadeni -> mys
Pozri ci tam mas vsetko v poriadku.
v ovládacom paneli, mi pod myš ukázalo toto "HID-compliant mouse" a "PS/2 compatible mouse"
myš cez USB mi normálne funguje, doteraz mi išiel aj touchpad aj myš zároveň
tlačítkom [fn] + F7 ti to nejde zapnúť?
no tak... zatiaľ používaj myš a spýtaj sa niekoho, kto sa na to môže aj pozrieť...
skontrolovať chyby na disku
skontrolovat v device manageri, či nieje výkričník pri tomto zariadení
skúsiť pre istotu novšie ovládače
reklamovať
POUČIŤ SA!!!! a NIKDY nekupovať ACER!!!!!!!!!!!!!!!
dakujeeeeeeeeeeem vcera vecer mi z nicoko nic prestal fungoovat touchpad,, som pozerala v nastaveniach, tam bolo ze vsetko funguje spravne,,tak som si dnes rano vygooglovala ,,nefunguje touchpad,, a vyhodilo mi tuto stranku,, ani nevies aka som stastna ze to funguje a ani som netusila ze sa da vypnut:/ konkretne na F7...dakujeeemmmm
AJ ja som mala taky proble a stiahla som si » www.ulozto.sk/xomFc54/acer-as... rozbalila a nainstalovala a už ide a mám tiež acer da sa to... hehe
Ahoj. Ten link čo si sem dala tak som si to stiahla, ale skôr ako si to nainštalujem tak chcem vedieť čo je to??. ..Ďakujem za odpoveď. Mimochodom mne tiež nejde na aceri touchpad a ide ma poraziť lebo záruka vypršala teraz v septembri.