@freestyler01 prave kvoli tomuto, su ludia, ktorych ti moze asociovat jeho nick, lebo ich ostatni automaticky odpisu
nepoznam ho a neviem aky je a podla toho co si pisal tak ani ty..
nevies preco si dal taky nick, i ked je pravda, ze si mohol vybrat hocijaky inaky.. no neodsudzoval by som ho
a ak by som vedel, urcite by som sa pomoct pokusil. nevies kedy by on mohol pomoct tebe..
a len kvoli nicku niekoho odsudzovat je prizemne
@freestyler01 ááách jo tvoj postoj ma neprekvapuje...už som tu spoznal plno internetových hrdinov a ty si ďalší z typu veľká huba plné gate...na nič viac sa nezmožeš len na to hrať sa na hrdinu pred ostatnými na internete...
@8 proste ako špecifikuj tu na birdz fotky uploadne bez problémov ale taký pokec dám pridať foto a vkuse mi spraví obnovenie stránky a fotka tam nieje alebo tiež na deezeri že zlyhalo pripojenie... @9 máš pravdu pokojne kedy a kde sa stretneme???som zvedavý kto komu bude leštiť hlavu hrdina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@freestyler01 prave kvoli tomuto, su ludia, ktorych ti moze asociovat jeho nick, lebo ich ostatni automaticky odpisu
nepoznam ho a neviem aky je a podla toho co si pisal tak ani ty..
nevies preco si dal taky nick, i ked je pravda, ze si mohol vybrat hocijaky inaky.. no neodsudzoval by som ho
a ak by som vedel, urcite by som sa pomoct pokusil. nevies kedy by on mohol pomoct tebe..
a len kvoli nicku niekoho odsudzovat je prizemne
@0 neda sa tiez velmi povedat, ze by som mal vyraznu chut ti pomahat, ale aspon specifikuj blizsie svoj problem
@9 máš pravdu pokojne kedy a kde sa stretneme???som zvedavý kto komu bude leštiť hlavu hrdina
@aryan88knight
prosim prestante.. to nie ste obaja normalni alebo co??