Nefungujú niektoré programy na Win7 (skype, origin)
Čavte,
mám menší problém s týmito dvoma program-my po spustení mi vyhodí biele okno a napíše "Program Origin prestal pracovať" alebo "Program Skype prestal pracovať" mám na výber skončiť program a ladiť v ladiť moc toho nespravím keďže mi to otvára v del
@tvorca no ja ti ani neviem zarucit, ze by reinstalacia pomohla. skorej by som najprv pogooglila konkretne errory, co ti to pise. ak si mal win nainstalovany v pohode, tak reinstalacia ti nepomoze nic.
@hoperpohroma hej mám Win7 64 lenže do nejakej doby mi to išlo v pohode a teraz nič :/ tak neveim či som niečo nenainštaloval čo by to tomu mohlo vadiť alebo nevím :/
Ahojte mam problem ked idem na fb a chcem napísat komentar na nastenku alebo z niekym si písat tak mi nabehne biely monitor a trva to asi 2min a potom nabehne spet,na ostatnych programoch mi to nerobí iba na fb
@vlh23 FB nie je program, ale browserova webaplikacia - robi ti to aj na inych prehliadacoch?
@tvorca daj si win+r (run okno) a napis tam eventwvr.msc a tam windows logy -> aplikacne logy a najdi tam ten skype napr. a aky error pise, potom pogoogli podla toho
@matwejo ok už to mám problém je v blbom dll-ku (nvdxgiwrap.dll) len neviem ako by som ho mohol upgradnut stiahol som nový prepísal cez safe mod a nezobralo mi ho :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
skús skontrolovať aktuálnosť ovládača grafiky prípadne visual C++
toto bola chyba, keď som mal podobný problém pri steame
@tvorca daj si win+r (run okno) a napis tam eventwvr.msc a tam windows logy -> aplikacne logy a najdi tam ten skype napr. a aky error pise, potom pogoogli podla toho