Určite ste každí počuli o včerajšej nehode vlaku a autobusu,tiež aj to že to bola vina vodiča,....no nepáči sa mi stanovisko ŽSR a ministerstva dopravy pôšt a telekomunikácií,...zomrelo tam 12 nevinných ľudí ktorí nemohli za to čo sa stalo,...no na priece
Ja si myslím že keď sa touto nehodou zaoberalo BBC aj Al Jazeera (alebo ako to je) tak sa niečo bude robiť.Podľa mňa by mala byť na každom priecestí aspoň svetelná signalizácia.Lenže nie na Slovensku sa radšej budú dávať peniaze na tendre pre blízkych poslancom a na ostatných sa môže srať.Do p.če s korupciou aj s takým systémom...
Je to smutné,že zomrelo toľko nevinných ľudí,keď ako všetci vieme sa tomu dalo zabrániť.
To,že naši úžasní politici nespravia nikdy nič,tak to už všetci vieme...len mi je smutno,že na to doplácajú tí,ktorí si to nezaslúžia...
@Martinka1112 Ked citam co si napisala smejem sa na tebe. Pokial mas vodicak tak by si mala poznat Zakon c.315 o pozemnych komunikaciach. Ak nie tak si nastuduj co treba nez vypustis podobne perly do eteru.
tak netreba zadzať všetko na politikov pretože podla mna na to priecestie netreba žiadnu svetelnú signalizáciu a ani závory kludne tam stacili aj tie znacenia ved je tam obrovsky vyhlad a za tu nehodu viním len a len toho vodica autobusu,podla mna to spravil naschval alebo nebol pri zmysloch
@pershing363 viem nemal prehadzovať na priecestí rýchlosť,...a nevšimol si vlak,je tam dobrá viditeľnosť,...no nie každý ako ty pozná naspamäť všetky zákony
Po druhe, je zarazajuce ze profesionalny preraduje na priecesti, zvlast na starom stroji. Kto niekedy siel so starym autom a radil rychlosti vie, ze niekedy tam ide rychlost "cez zuby" a tym padom tam treba radit silnejsie.
Tam je vsak velky doraz aj na radiacu paku a tiahlo radenia. Nie zriedka sa stava ze spoje tiahla radenia rychlosti povolia, casom, hrdzou a vobec vekom.
Netvrdim ze sa mu rozpojilo tiahlo radenia. Skor mal problem tam tu rychlost hodit. Vlak mozno videl len si myslel ze ho nezradi prevodovka a radenie a tym padom to nestihol a havaria bola hotova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
To,že naši úžasní politici nespravia nikdy nič,tak to už všetci vieme...len mi je smutno,že na to doplácajú tí,ktorí si to nezaslúžia...
Neviem obsah zákonov, ale spomínal sa jeden, ktorý hovorí, že na danom priecestí nemusí byť žiadne také značenie.
Ja NECHÁPEM a NIKDY nepochopím, ako si človek nemôže všimnúť vlak
a aj tak je to podľa mňa vina toho autobusu..nie vodiča,ale autobusu ako samotného..stará herka plešatá!!
Po prve, spominany zakon.
Po druhe, je zarazajuce ze profesionalny preraduje na priecesti, zvlast na starom stroji. Kto niekedy siel so starym autom a radil rychlosti vie, ze niekedy tam ide rychlost "cez zuby" a tym padom tam treba radit silnejsie.
Tam je vsak velky doraz aj na radiacu paku a tiahlo radenia. Nie zriedka sa stava ze spoje tiahla radenia rychlosti povolia, casom, hrdzou a vobec vekom.
Netvrdim ze sa mu rozpojilo tiahlo radenia. Skor mal problem tam tu rychlost hodit. Vlak mozno videl len si myslel ze ho nezradi prevodovka a radenie a tym padom to nestihol a havaria bola hotova.