cawte...viem ze reci okolo toho je vela...ale aj tak...preco sa neda zabudnut..na niekoho....koho...da sa povedat ze lubite??...ale on vas nie??.....no ja to nedokaze...aj ked viem...ze...asi nic z toho..preco???
Lebo sme ludia,preto. Je tazke vzdat sa citu k niecomu na com nam zalezi a predstavovali sme si ake by to bolo sppolu uzasne.
Druha strana ma vsak iny nazor,preto to treba respektovat....
Jedinou spravnou odpovedou je cas,ten pomoze zabudnut. Treba sa pozriet inym smerom,nebol jediny. Clovek nemoze mat v zivote vzdy to co chce. Treba ziskat spravny nadhkad...zide z oci,zide z mysle.
Srdcu nerozkážeš - človek nie je bezcitná sviňa (aj keď to tak niekedy vyznie..) ale má city a pocity - ktoré sa len ťažko dostávajú von z mysle... Preto aj keby človek chcel na toho druého zabudnúť niekedy to naozaj neide a neexistujú na to nijaké triky či finty...
mno je to strašné...aj ja niekoho strašne ľúbim. on mňa nie. viem, že je to debil. ale neviem sa vzdať niečoho, čo mi je tak veľmi srdcu blízke...teda jeho...vieš, ja som "bol doňho" už od šiestej triedy. a ja... proste som mu napísala ako ho mám rada a on na to nič... viem, že je to kokot, ale ja ho aj tak milujem
Ufogirl- no jasan...je to tak....to sa neda rozkazat..ze toho nebudem mat rada..lebo je debil..proste to pride a je to....no..a ja som si zabuchla....do niekoho...o kom mozem lem snivat...
ja som sa zabuchla....a môžem byť rada, že keď ho stretnem, nemusím sa mu pozerať do očí, lebo by som sa asi od hanby prepadla pod zem...
pawlo: pevné nervy....to treba podotknúť...ale nie každý ich má....a treba to mať asi niečo iné ešte v sebe. napr. niečo, čo ma prinúti si povedať: netráp sa už pre toho debila..... a ja to nemám...
mno........ je to smutné, že láska ma toľko podôb....je láska, keď kvôli nej skáčeš od šťastia po plafón...a je láska, kvôli ktorej by si sa najradšej zaživa pochovala...
Ufogirl- moja rec....pretoze na lasku treba dvoch...a ked to ten druhy neopetuje...tak...to mozes rovno zabalit...lenze niekedy to zabalenie..nieje az take lahke..ako si kazdy mysli...
nemusis ho znenavidiet... ono sa to samo nakoniec nejako vyvrbi...
viackrat sa tu opakovala veta "zide z oci, zide z mysle." ja sama viem, ze niekedy sa neda tomu dotycnemu cloveku vyhnut...
pre take pripady je tu druha krasna veticka... "klin sa klinom vybija." najdi si niekoho kto ti posluzi ako klin a no... zabudni na toho prveho... potom sa mozno namotas na toho druheho, ale aspon ta nebude trapit ten prvy...
ja som tiez velmi lubila jedneho chalana a pokusala som sa zabudnut aj tym ze som si nasla noweho lenze to je totalna blbost bo som aj tak stale nanho myslela a nakoniec vraj aj on na mna...myslela som ze ma ma total v pici al nemal...prvy mi napisal sms ze mu velmi chybal a po4 mesiacoch sme zasa spolu...v priebehu tych4mesiacov sme si pisali sem tam stretli a inak nic a pred tym sme spolu chodili5mesiacov a teraz su to dalsie4 a dufam ze to slovo mesiac sa zmeni na rok a budeme spolu ete moooooc dlho...a to iste prajem aj tebe...mozno ta aj ma rad ale nedava to na javo a ak ta nema rad tak to proste zabal niekolko si mozno aj vytrpis ale ak ta nema rad na tom nic nezmenis.ser na nho a uvidis ze si najdes lepsieh
hm..no tak ty mas stastie... ...no..tak...nevem ci ma ma rad...ale..zopar okolnosti to aj dosvedcovalo..ale nevem..ze ci si zo mna iba nestrielal..hm..no...ved uvidime...cas secko ukaze...
podla mna je ovela horsie, ked nevies ci ta chce alebo nechce a vzdy ked si myslis, ze sa uz nieco stane tak sa nestane nic a ked uz uz nanho zacinas zabudat s tym ze nie je nadej tak zase pomaly dostavas pocit ze by ta chcel a toto je bludny kruh, stale dookola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Druha strana ma vsak iny nazor,preto to treba respektovat....
Jedinou spravnou odpovedou je cas,ten pomoze zabudnut. Treba sa pozriet inym smerom,nebol jediny. Clovek nemoze mat v zivote vzdy to co chce. Treba ziskat spravny nadhkad...zide z oci,zide z mysle.
mno je to strašné...aj ja niekoho strašne ľúbim. on mňa nie. viem, že je to debil. ale neviem sa vzdať niečoho, čo mi je tak veľmi srdcu blízke...teda jeho...vieš, ja som "bol doňho" už od šiestej triedy. a ja... proste som mu napísala ako ho mám rada a on na to nič... viem, že je to kokot, ale ja ho aj tak milujem
najdes chalana ktory ta bude lubit..chce to len cas ...vela stastia
pawlo: pevné nervy....to treba podotknúť...ale nie každý ich má....a treba to mať asi niečo iné ešte v sebe. napr. niečo, čo ma prinúti si povedať: netráp sa už pre toho debila..... a ja to nemám...
viackrat sa tu opakovala veta "zide z oci, zide z mysle." ja sama viem, ze niekedy sa neda tomu dotycnemu cloveku vyhnut...
pre take pripady je tu druha krasna veticka... "klin sa klinom vybija." najdi si niekoho kto ti posluzi ako klin a no... zabudni na toho prveho... potom sa mozno namotas na toho druheho, ale aspon ta nebude trapit ten prvy...
Nemam co dodat.
Vlastna skusenost.