No, potrebujemm pomoc, mam sesternicu, prave je u mňa a nemame čo robiť. Nejakú hru na PC, alebo nejakú hru pre 2 ludí, napr. slovný reťazec... máte nejak´úe typi ako ju zabaviť? ak nejaká stránka >>>link plz. dakujem
preboha...vypni pc a hrajte sa s loptou, plyšákmi, zober ju von na prechádzku...spoločenské hry ako človeče alebo ja neviem, nezáleží či to vie hrať alebo nie, ide len o zábavu..len nie ju držať pred pc...
ked som mal 6 tak som skakal zo sesternicou cez tu gumu , no neviem ako sa to volalo , ale skakali sme 3 hodiny , to ju zabavi viacej ako nejaky pc ...
@4 neviem no, ja som sa naucil drzat predmety vo vzduchu silou vole az koncom puberty...viem, ze decka sa teraz vyvijaju skorej, ale zeby to bola aktivitka pre 6-rocnych, to sa mi nechce verit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
naprostý suhlas!
ja takto zabavam sesterku ked ju mam doma. a potom ma už nechce ani na pc pustiť