Ahojte, tak myslim ze otazka je jasna... Zaujima ma ci je tu niekto taky kto este do 17 nemal nijaky seriozny vztah viem ze nie som sama za je takych viac ale uz by som si rada niekoho nasla... ked vidim tie stastne pariky okolo mna myslim ze chyba je
Mohol by mi niekto vysvetliť, aký je rozdiel medzi "vážnym" a "..nevážnym" vzťahom? Veď každý vzťah sa má brať vážne nie? O.o A to keď je vzťah krátky tak znamená, že nieje vážny? O.o
to nie je problém,to je múdre rozhodnutie..vztahy do cca 25 (podla vyspelosti človeka) su totálne detské pičoviny bez budúcnosti ...to malé % tých vztahov čo vydržia do konca života j totálne zanedbatelné oproti tomu čo nevyjde.....užívaj si,pln si sny,flirtuj,bav sa atd....vztahy majú čas,je to iba brzda
@mm47 Prečo by nemal, ak by tí ľudia spolu zostali dlhšie? Každý vzťah by sa mal brať vážne, bez ohľadu na vek. To že človek nieje dospelý neznamená, že nemá city. Moji rodičia sú spolu od detstva doteraz, to znamená, že kým nedovŕšili 18, tak nemali vážny vzťah? To mi príde ako blbosť.
@bielogvardejec Tak ale to potom ani nieje vzťah. Ja som myslela skôr partnerský vzťah dvoch ľudí, nie len ten založený na sexuálnej stránke.
@mm47 Síce menšina ale predsa len to niektorí ľudia vedia. Netreba hádzať všetkých do jedného vreca. To že je človek mladý neznamená, že je neinformovaný alebo menejcenný, čo sa určitých vecí týka.
@petuska11111 Každý vzťah by mal byť braný vážne, no nebýva tomu tak vždy. A preto existujú aj nevážne vzťahy. Ide o otázku pohľadu konkrétneho jedinca na daný vzťah.
Ja som mal tiez prvy vztah az v 19, a nemyslim, ze by mi to uskodilo. Boli sme spolu s prestavkou styri roky, nebola to ziadna detska laska, a mne to dost dalo, dost som sa naucil, viem, co chcem, co nie.
Ja sa tiez s dievcatami bavim normalne, ale nemam potrebu s kazdou "flirtovat, uzivat si". Vztah chcem, ale nie za kazdu cenu "len aby som niekoho mal".
@likjul jednoducho nebude mať žiadne vzťahy, alebo naopak len krátkodobé. Nebude si vedieť správne počínať v tom vzťahu. Je to dôležité kvôli správnej emocionálnej rovnováhe, či čo. Ale to je zrejme len taká približná hranica a navyše chlapi dospievajú neskôr.
tiahne mi na 18 a už dlho prežívam vážny vzťah s mojou chladničkou,proste sme si sadli,rozumeli sme si,skamošili sa a vydržalo nám to doteraz a myslím,že to bude jeden z tých harmonických vzťahov na celý život..netvrdím,že neboli hádky,ale milujeme sa
ak by som mal ja raz s dakym chodit tak najprv by som podla mna tu osobu musel daky cas poznat a spoznavat ju viac den co den a potom keby to vyzeralo tak ze uz mozno aj na ten vztah samozrejme ze by sme to museli chciet obaja tak preco nie nieze by som si hned hladal dakoho na daky vztah. samozrejme ja o tom neviem povedat lebo mna este v zivote ziadne dievca nechcelo a vlastne sa ani necudujem kedze nemam ziadne socialne stranky a aj ked sa v realite dako neukazujem totiz vzdy som len bokom strany ale ked nebudem mat vztah tak proste nie. ako hlavni su ti kamarati podla mna ale musis si s nimi dobre rozumiet
tak co je vobec poriadny vztah? ja som vecne za chlapmi musela cestovat a bola to otrava ako fras. aj teraz keby som nemala svoje auto, tak by som frajka videla ovela menej casto a ist v takomto teple nejaku hodinu busom? nie dakujem. a takuto moznost ti napr poskytuje az 18tka. podla mna ku poriadnemu vztahu napr patri, ze partneri u seba prespavaju. mate na to moznosti? ja s frajkom planujem spolocne byvanie, ale to sa nam podari len vdaka tomu, ze uz mame za sebou strednu.
ono je fajn chciet, vztahy su fajn tiez, ked najdes spravneho cloveka, ale skola a vek zvyknu dost limitovat a mozno si aj najdes chalana a zistis, ze to vobec nie je ono ako v tych romantickych filmoch. treba si na to pockat a ono to pride same ked bude mat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Teraz mám 26 a od vtedy sa vzťahom vyhýbam. Ale len, ako píšeš, poriadným vzťahom. Ženám nie...
Inak si myslím, že 17 určite nie je na vážnejšiu známosť neskoro. Ešte máš veľmi veľa času a určite budeš mať o to viac príležitostí...
@bielogvardejec Tak ale to potom ani nieje vzťah. Ja som myslela skôr partnerský vzťah dvoch ľudí, nie len ten založený na sexuálnej stránke.
Tých je drvivá menšina.
Ja sa tiez s dievcatami bavim normalne, ale nemam potrebu s kazdou "flirtovat, uzivat si". Vztah chcem, ale nie za kazdu cenu "len aby som niekoho mal".
choď do piče
aj keď sa tu rozoberá, že do 17 nie je vzťah vážny, ja som chcela zažiť práve takú bezstarostnú detskú lásku
ono je fajn chciet, vztahy su fajn tiez, ked najdes spravneho cloveka, ale skola a vek zvyknu dost limitovat a mozno si aj najdes chalana a zistis, ze to vobec nie je ono ako v tych romantickych filmoch. treba si na to pockat a ono to pride same ked bude mat