porovo cicerova polievka je mnam a nejde do nej nic drahe ani narocne!
len na masle podusis por, potom tam supnes vopred namoceny cicer, zalejes vodou a varis kym cicer nezmakne
dochutis koreninami akými chces, ja davam len sol a cierne korenie a trochu citronu
potom odoberies kusok toho ciceru uz uvareneho, rozmixujes s trochou smotany (ja davam len mlieko) a vrátiš naspat. zovrie a je to
pórková omáčka k ryži, mňááám!
Síce som ju už dlhšie neskúšala, ale chystám sa ju skúsiť prerobiť na trochu zdravšiu verziu, zatiaľ to je že zo zápražky pridáš mlieko (asi 0,5l, cukor, ocot, soľ a pór pokrájaný na koliečka
a inak pór sa hodí do hrozne veľa vecí, napr aj v rezancoch ju super
a ked nechces masko s porom, tak by som si spravila porkovu omacku k ryzi aspon. (cibulka najemno, porik najemno, nechas to az skoro sa rozpustit, potom by som do toho dala asi kvapku mlieka a mozno trochu nejakeho taveneho syra aby sa to zahustilo - ja nerada pridavam muku lebo citim taku tu mucnu chut potom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
len na masle podusis por, potom tam supnes vopred namoceny cicer, zalejes vodou a varis kym cicer nezmakne
dochutis koreninami akými chces, ja davam len sol a cierne korenie a trochu citronu
potom odoberies kusok toho ciceru uz uvareneho, rozmixujes s trochou smotany (ja davam len mlieko) a vrátiš naspat. zovrie a je to
Síce som ju už dlhšie neskúšala, ale chystám sa ju skúsiť prerobiť na trochu zdravšiu verziu, zatiaľ to je že zo zápražky pridáš mlieko (asi 0,5l, cukor, ocot, soľ a pór pokrájaný na koliečka
a inak pór sa hodí do hrozne veľa vecí, napr aj v rezancoch ju super
Pečivo+ pór+ karička je tiež moja obľúbená kombinácia....
a aj mrkvu by som tam ešte dala, ale dobré sú aj takto
a ked nechces masko s porom, tak by som si spravila porkovu omacku k ryzi aspon. (cibulka najemno, porik najemno, nechas to az skoro sa rozpustit, potom by som do toho dala asi kvapku mlieka a mozno trochu nejakeho taveneho syra aby sa to zahustilo - ja nerada pridavam muku lebo citim taku tu mucnu chut potom)
ale por je uplne skvely, vychutnaj si to