Máte nejaké skúsenosti s kupovaním tipov? Kto je najlepší? Kamaráti ospevujú ToptipSK, maju aj stranku na FB - 5 výherných tipov každý deň. Tiež som počul o nejakých chalanoch z Galanty, ktorí kupujú zápasy a potom predavaju tipy, chodia po slovensku a v
slovenske a ceske stranky tieto su kokotiny na ktorych to spravuju a prispievaju tam kokoti ktori maju uspesnost tak 53% a aj to len ak maju stastie
chalani z galanty co kupuju zapasy kupuju asi nejaku stvrtu ligu na ktoru sa aj tak moze stavit len par eur, skorej by som ale povedal ze si kupuju akurat tak pistacie v kauflande
anglicku som poznal jednu slusnu, nepamatam si uz ale ak sa mi bude chciet to pohladam, pripadne si pohladaj nejake zahranicne sam
kazdopadne necakaj instantne kremese jak slubuju velijake opice na fb co si este pytaju peniaze za tipy a deklaruju to tam dvoma tiketmi z ktorych jeden je falosny a druhy tri roky stary, takychto odbornikov je tiez plny net
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
chalani z galanty co kupuju zapasy kupuju asi nejaku stvrtu ligu na ktoru sa aj tak moze stavit len par eur, skorej by som ale povedal ze si kupuju akurat tak pistacie v kauflande
anglicku som poznal jednu slusnu, nepamatam si uz ale ak sa mi bude chciet to pohladam, pripadne si pohladaj nejake zahranicne sam
kazdopadne necakaj instantne kremese jak slubuju velijake opice na fb co si este pytaju peniaze za tipy a deklaruju to tam dvoma tiketmi z ktorych jeden je falosny a druhy tri roky stary, takychto odbornikov je tiez plny net
Nechceš si radšej na youtube pozerať vtipné videá napríklad?