..prosim vas neviete mi poradit, lebo mam notebook eee pc, a tam nie je disc na cd - cka, a ja mam taky co sa usb- ckom pripoji samsung a chcem si tam nainstalovat sims 3, dvojka mi isla ale ked sa to uz na oniec instaluje, tak to sekne a nejde dalej na i
zišlo by sa písať celé vety a nebyť skúpa na slovo, ak chceš, aby ti niekto pomohol... nie odpovedať na jednu otázku z troch ja napríklad mám eee. dokonca som už aj inštalovala simov (aj keď nie na notebooku, ale proste viem, ako tá inštalácia prebieha) a aj tak poriadne nerozumiem.
ak je to teda tak, že nefunguje mechanika, môžeš ešte skúsiť virtuálnu mechaniku menom Daemon Tools.
@anzu chcem si naistalovat sims a ked sa to uz instaluje v pole to sekne a nejde dalej, asi je am problem s discom ktory je pripojeny cez usb, lebo eee pc to moje nema disc vstavany a neviem co rbit ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Jednoducho, Sims 3 ti na tom nepôjde.
dvojka mi isla - tj, sla nainstalovat na tom eeepccku?
tak to sekne - zamrzne instalacia/vyhodi chybovu hlasku, alebo ina chyba?
na inom pocitaci to islo, tj. na inom pocitaci to islo nainstalovat cez tuto mechaniku, alebo cez jeho vstavanu?
ps, ak si nepotrpis na original, tak si to stiahni cez torrent a zadaj si tam svoj serial key a je to
ak je to teda tak, že nefunguje mechanika, môžeš ešte skúsiť virtuálnu mechaniku menom Daemon Tools.