tak to asi nebude hardware ale vir alebo soft... ale myslim si ze skor vir.. by som pustil system v nudzovom rezime a pouzil » www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site... [hledano]=spybot&g[oz]=1.6.2 ..
pripadne skus v nudzovom rezime napisat do okna Run ( windows logo + r ) a napis msconfig, odstran si vsetky programy, ktore sa spustaju, prebehni to ako pisu vsetci antivirom,antispywareom..na diagnostiku mozes pouzit softik ako Everlast, kazdopadne sledoval by som si aj dump reporty vo windowse ( ci skutocne nejde o BSOD )
ok dik za rady dlabem uz na to vonku je krasne aspon nebudem sediet zvysok prazdnin za compom alebo mozno hej sak birdz mi ide nemam uz na to nervy.....
spybot nasiel kopec veci ale ziadna z nich to zrejme nerobila
odporucam pri starte mackat vkuse F8 a nastavit ked ti nabehne vyberove menu zakazar automaticke restartovanie systemu potom by sa ti mal po restarte zastavit na BSOD (blue screen of dead) a tam by si mal mat riadok typu Error 0x00000000 (cisla mozu byt rôzne pocet som tipol!) a to si potom na druhom hod do googlu a hladaj co moze byt chyba najskor hardwarova chyba. ale potom este skus cez tu F8 ladenie systemu a posledna znama funkcna konfiguracia ci sa to nerozbehne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
spybot nasiel kopec veci ale ziadna z nich to zrejme nerobila