zas na druhej strane, nezdá sa, že by si bol nejak obzvlášť náročný, keďže menované filmy sú pomerne dosť spektakulárne americké drámy, pri ktorých pracujú skôr emócie než aktívne "myslenie filmom"
ale sú fajn, to nie, že nie
odporučil by som temer všetko od Jima Jarmuscha a niektoré veci od Wendersa na túto hodinu nočnú milú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
napr.?
@lawey vsetko je osvetlene ja strasna sracka oproti knihe
Revízori,Večný svit nepoškvrnenej mysle, Sivý kamión červenej farby, Timecrimes, Fontána (sú tam bojové stredoveké scény, pár),
Primer
Upstream Color (tento je veľmi veľmi divný, nechápem ho poriadne, ale niečo na ňom/v ňom je)
ja mam rad pokemona
skus » www.csfd.cz/tvurce/3111-lar... nieco od neho
» www.csfd.cz/film/233931-poc...
» www.csfd.cz/film/8409-nadan...
» www.csfd.cz/film/21144-byl-...
» www.csfd.cz/film/6210-netwo...
» www.csfd.cz/film/39655-expe...
» www.csfd.cz/film/116511-nau...
» www.csfd.cz/film/32353-stal...
» www.csfd.cz/film/901-trains...
teda, od von Triera len niečo.
zas na druhej strane, nezdá sa, že by si bol nejak obzvlášť náročný, keďže menované filmy sú pomerne dosť spektakulárne americké drámy, pri ktorých pracujú skôr emócie než aktívne "myslenie filmom"
ale sú fajn, to nie, že nie
odporučil by som temer všetko od Jima Jarmuscha a niektoré veci od Wendersa na túto hodinu nočnú milú
» www.csfd.cz/film/39235-svet...
Neviem ci je tak intelektualny ako by si chcel, ale je dost uvahovy a dobre spracovany so super vykonom Ryana Goslinga .
Btw, Soundtrack k filmu je tiez dobre zapasovany