Ahojte Prosím poradili by ste mi?
Na ntb mi nejde pripojiť sa na náš router :/ Inštalovali sme nový router ale drotové pripojenie ide v pohode.Nuž ked odpojím káblik a kliknem na názov nášho routru (tak ako niekedy) tak mi ani nič nenačita (žiadne hes
to môže byť wifi kartou v tvojom ntb... aj ja mám podobný problem pri niektorých routeroch... a mama mala tiež tento problem a vyriešila do extarna wifi .... (taka sranda jak US .
@timka8470 v tom prípade máš na výber dve možnosti:
1. (tá ideálnejšia) - upgradni svoj operačný systém na úroveň hodnú 21. storočia
(Mac OS / Win7/8)
2. (tá menej ideálna) - downgradni svoje pripojenie na úroveň svojho operačného systému (čiže používaj kábel).
prípadne tretia, zabi niekoľko dní čistého času snahou debugovať problém v linuxe a zistiťovaním ako ho odstrániť. ale na to nemáš schopnosti (nič v zlom, mne by to trvalo prinajmenšom deň, a to som programátor, už som sa pred asi dvoma rokmi s týmto problémom stretol a viem že totálnemu linux profíkovi to vtedy trvalo asi dva dni odstrániť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Iné siete ti nájde?
a áno nájde ale nechce ma pripojiť aj ked nemajú heslo :/
1. (tá ideálnejšia) - upgradni svoj operačný systém na úroveň hodnú 21. storočia
(Mac OS / Win7/8)
2. (tá menej ideálna) - downgradni svoje pripojenie na úroveň svojho operačného systému (čiže používaj kábel).
prípadne tretia, zabi niekoľko dní čistého času snahou debugovať problém v linuxe a zistiťovaním ako ho odstrániť. ale na to nemáš schopnosti (nič v zlom, mne by to trvalo prinajmenšom deň, a to som programátor, už som sa pred asi dvoma rokmi s týmto problémom stretol a viem že totálnemu linux profíkovi to vtedy trvalo asi dva dni odstrániť)
...keby len pre mňa tak je mi to jedno