Ahojte, nevedel by mi niekto povedať čo sa mi robí s PC? Včera ešte v pohodke šiel a dnes keď som ho zapla mi nabehlo len okno so 4 možnosťami a stále nič ...
toto nabehne, keď sa normálne načítaval pri spuste » prntscr.com/2p3hpt...
To hovorí každý. Neviem čo je pre teba normálne vypínanie, ale toto zvyčajne robí počítač, keď náhle bol vytiahnutý zdroj od energie alebo niečo podobné.
@gukol štart/vypnúť praktizujem stále jedine ak že sa niekedy stane, že absolútne nereaguje tak neni iná možnosť... @bcmuro safe mode mi vyhodí, že file (názov súboru) status (nejaký kod) a info(windows failed to load because the system registry file is missing, or errupt) :/
šak ale stále sme nezistili čo sa stane po tej kontrole. To čo ti vybehlo je diagnóza pamäte, tak to nechaj celé prebehnúť, či ti to sekne ? troška konretizuj čo sa deje.
takže postupuj podľa bodov 1.2.3 ktoré máš v tom screene
chyba nastala v tom, že je poškodený windows, takže musíš vykonať opravu pomocou inštalačného DVD
@bcmuro@tinikish jáj tak potom máš poškodené filesy od windowsu ..pravda .... by ma zaujímalo, čo si robila keď sa ti toto stalo, ale tak whatever, to je irelevantné, treba jak napísal muro
@saker aj mňa by to zaujímalo ...väčšinou som dávala kontrolu PC aspoň 1-2x za mesiac a vírusy tam neboli čiže teraz nwm
...no napadlo ma akurát, že už vyše roka nejde nainštalovať jednu aktualizácia a tiež mi tam ako chybu ukáže ten kod že "0xc00000e9"
@tinikish aj mne presne toto zacalo robit asipred mesacom a este sa mi aj sam odseba vypina zevraj to je grafikou ale este to nemam vymenene este ze mam 2.pc
@tomi4050 mne grafika práveže funguje ...teda nedávno sa mi stalo, že mi neukazovalo (príklad) obrázky na fb, nenačítalo mi internetové stránky atd ...ale opravila som to akurát tým že som premazala vyrovnávaciu pamäť a historiu (čo bol asi zázrak) a dnes toto ...
@tomi4050 ano, ledva vie zapnut PC, ale urcite skusila vymenit zdroj pohni pilinami... okrem toho pochybujem, ze ked je poskodeny file vo wine, ze by to mal byt nasledok chybneho zdroja ^^
Ahoj aj ja mám menší problém.Skoro vždy keď idem Zapnúť Noťas HP tak musím vitiahnuť batériu.potom keď ju zasuniem tak počítač reaguje.Ďakujem.skúsm mi prosím poradiť.Dosť často sa to stáva a otravuje ma to.
Síce píšem trošku neskôr no predsa ..nakoniec bola chyba vo vyhorenom hardisku noa taktiež odišiel zdroj....PC má už svoje roky čiže to na neho prišlo ....a ešte raz ďakujem za vaše rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@gukol vypínam ho normálne takže netuším kde je chyba
Normálne vypínanie znamená, že " štart/vypnúť "
daj Last Known Good Configuration
a mal by nabehnúť po chvíľke
@bcmuro safe mode mi vyhodí, že file (názov súboru) status (nejaký kod) a info(windows failed to load because the system registry file is missing, or errupt) :/
chyba nastala v tom, že je poškodený windows, takže musíš vykonať opravu pomocou inštalačného DVD
...no napadlo ma akurát, že už vyše roka nejde nainštalovať jednu aktualizácia a tiež mi tam ako chybu ukáže ten kod že "0xc00000e9"