Ja som zasa čítal, že za to môžu aj kondenzátory. Ale kde vo ventilátoroch sú kondíky, no kurňa .. Vypni ho z elektriky, vypni ho zozadu tým vypínačom, podrž tlačítko na zapnutie v predu 30 sekúnd, pusti ... všetko zapoj, zapni zozadu, skús stlačiť predné tlačítko na zapnutie .. ak nie, tak ho len podrž pár sekúnd a možno sa spamätá. Zrejme to nebude nejaký nový stroj, keďže toto sa robí aj mne, bežne po tom ako ho po vytiahnutí z elektriky znova napojím.
Ale RAMkami pochybujem že to bude. Keby to nimi bolo, tak mu spustí aspoň startup, a tam ho zasekne - ďalej sa nepohne. To som riešil asi týždeň dozadu.
@diehard skúsil som to nevyšlo @heywhatsup máš pravdu, nie je to nový stroj skúsil som ako si povedal, stále sa len zatočí ventilátor nad CPU a blikne predné LED.
@heywhatsup RAMku vyuziva aj samotny bios, takze v pripade chybnej pamate nie je mozne ani nacitat bios, ani cokolvek. ROM z biosu sa rozbaluje do pamate RAM a nasledne sa spusta z nej. Princip kazdeho assembler programu. Cize by sa zopli len vetraky a koniec.
@Spixik Že ventilátor je vpohode. Skús tiež čeknúť pcforum.sk Ale zdá sa mi, že som mal podobný problém ked som čistil PC. Vtedy sa mi. Ejako záhadne vymazal celý HDD
@heywhatsup povedal som si že ešte raz skúsim tú radu s tým držaním tlačítka, podržal som ho trošku dlhšie než 30 sekúnd a teraz už PC ide, veľká vďaka tebe aj ostatným čo reagovali, diky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@heywhatsup máš pravdu, nie je to nový stroj skúsil som ako si povedal, stále sa len zatočí ventilátor nad CPU a blikne predné LED.
Tam toho máš dosť, tak sa preklikávaj.
@diehard mám tu otvorený zdroj, môžem nejak zistiť či je v ňom chyba?