Ahojte, mám samsung a dnes sa mi uplne vybil , mám ho teraz stale na nábijačke a už je nabity ale nejde zapnuť . Už sa mi toto raz stalo ale išiel zapnuť po chvili ale teraz to nejde už pár hodin . Ked tam mám pripojenu nabijačku tak sa mi zapne stym že s
všade kde si prečítaš ako pristupovať k batérií je písané ... nenechávať vybiť do nuly a do vypnutia mobilu ! ničí to životnosť batérie a ohrozuje aj funkcionalitu batérie ... neviem či je možné že sa niečo také stane po dva krát zopakovanej (chybe) pretože toto je chyba používateľa ... batéria by sa mala nabíjať keď klesne pod 15 % pretože nechávať si vyšlahávať články je fakt na zabitie ... takže odpoveď skôr vidím v zlom nabíjaní a zničení batérie ( aj keď 2 krát mi príde dosť málo na také niečo - nie je to stále vylúčené ) a kedže telefon zapne ale opať ho vypne, chybu vidim v baterke ... skús s ňou behnúť do servisu ( aj s mobilom samozrejme ) čo ti povedia o baterke ... po prípade kúpiť novú a začať to brať aj trochu vážne a starať sa o ňu
@melancholik hmm to viem , ale dnes som snim surne ptorebovala pracovať až neskor som si všimla že mám slabu bateriu..Tak ked do rána nepojde zapnuť zbehnem do servisu , snad bude chyba iba v baterii..Mohla sa "pokaziť" ta bateria že si ho aj 2krat za deň nabijam ?
Čoo, mne sa pravidelne stáva(lo) že sa mi telefón vybíjal pod 15%, ale nemala som proste možnosť ho v tej chvíli nabiť, a nikdy s tým nebol problém. Aj veľakrát sa mi vybil do vypnutia, a nemyslím, že to tú baterku nejak zničilo
@melancholik a ja nabíjam môj skoro stále, keď má 4 alebo 6%
@kamush195 ak by to bola nejaká chybička mobilu, tak by mal zabrať trojhmat, alebo dvojhmat
napríklad na mojom je to Vol+ a Power
Na tvojom je to Vol+ a tlačidlo Domov a Power naraz na 10 sekúnd
@kamush195 no najlepšie niečo kde je reset ... ale to ti zmaže všetky subory v mobile, preto je lepsie si overit ci je chyba v mobile alebo v baterke,
ak v mobile tak moznost factory reset by mala pomoct
mne sa par krat stalo ze ten sku aach facebook mi do rana vybil telefon.. odvtedy take aplikacie radsej odinstalujem a nemusim sa obavat.. co sa toho tyka takato bateria sa moze nabijat hocikedy. aj keby mala 70%.. nepoznam tieto baterky ale mne sa to zda tak ako keby im potom zacalo klesat napatie.. tym padom je moznost ze sa baterka znici..
@14 + teraz ked sa ho snažim zapnuť sa mi ukaže na sekundu Samsung a na dalšia sekundu niečo po anglicky , čo sa mi zobralizilo po tom "trojhmate" , a vypne sa zas -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
neni zač, rada som pomohla :-S
@kamush195 ak by to bola nejaká chybička mobilu, tak by mal zabrať trojhmat, alebo dvojhmat
napríklad na mojom je to Vol+ a Power
Na tvojom je to Vol+ a tlačidlo Domov a Power naraz na 10 sekúnd
@melancholik tak telefon mám cca rok , ale pred tym bol použivany ale len chvilu
ak v mobile tak moznost factory reset by mala pomoct
ja nabíjam väčšinou, keď je toľkoto nabijat sa moze hocikedy ale raz mesacne by sa mala ked ma pod 20% aby fungovala spravne
@kamush195 skús ten servis