Neviete co moze byt zle, ak i nejdu videa z exashare? Doteraz mi sli na mozzile (na ostatných prehliadacoh nie) no už nejdu ani tam.. STale vyskoci: "Error loading media: File could not be played" mám niečo nainštalovať? Niektorí hovorili, že za to mož
@Debilko25
"Niektorí hovorili, že za to može internet, ake podla mna je to blbost, kedže na žiadnom mi to nejde.."
Dobre hovoria, a presne to ze ti to nikde nejde je dokaz ze ti dobre hovoria... Lebo... Ak ti nefunguje ziadna plachetnica, je to dokaz ze tvoja plachetnica je zla, alebo ze nie je vietor?
Error loading media - pluginu sa zo stranky nepodarilo nacitat film, pretoze tam ten film nie je. Pretoze si na nich posvietila DMCA a donutila ich film(y) zmazat.
@midnight Ej kokot dobre hovoria, aspon sa nesnaz byt mudry.. bo smustim ten isty serial na inom ntb a všetko v pohode ide.. čiže zmazaný nie je ani v internete chyba nie je trz mi prezmenu zase ide na mozzile ale musis kliknut na ikonku exashare kde mi nahodi nove kno s filmom ..
@debilko25 jasné, ja som ej kokot lebo ty nie si schopný sa poriadne vyjadriť a poskytnúť všetky relevantné informácie.
skúsim si zapamätať že odpovedať ti nemá význam, aj keď asi pre môj mozog nie si dosť podstatný aby som si to zapamätal.
btw: vo všeobecnosti pýtať si radu a potom o niekom kto sa ti pokúsi poradiť vyhlásiť že je kokotko je... ehm...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
"Niektorí hovorili, že za to može internet, ake podla mna je to blbost, kedže na žiadnom mi to nejde.."
Dobre hovoria, a presne to ze ti to nikde nejde je dokaz ze ti dobre hovoria... Lebo... Ak ti nefunguje ziadna plachetnica, je to dokaz ze tvoja plachetnica je zla, alebo ze nie je vietor?
Error loading media - pluginu sa zo stranky nepodarilo nacitat film, pretoze tam ten film nie je. Pretoze si na nich posvietila DMCA a donutila ich film(y) zmazat.
Este nejake otazky?
skúsim si zapamätať že odpovedať ti nemá význam, aj keď asi pre môj mozog nie si dosť podstatný aby som si to zapamätal.
btw: vo všeobecnosti pýtať si radu a potom o niekom kto sa ti pokúsi poradiť vyhlásiť že je kokotko je... ehm...
"neviem čo tu riešiš "
očividne to že sa nevieš normálne vyjadrovať a robíš z toho problém iných