Krasny vecer prajemmm, nevem ci sa tu tento problem uz rozoberal, ale co sa stale pred chvilou ma uplne totalne nasralo, pisal som si zo svojou babou ako obvikle a ona mi napisala ze ci nepoznam jeden nick pozeram ze nic mi to nehovori kuknem uzivatelou n
A co sa rozculujes. Ake hovadiny moze on o tebe psiat jej. Pokial je inteligentna tak mu neuveri ani f a ani by mu nemala odpisovat si myslim. POvedat jej nieco .... aby mu nepisala, ze je tot voj nepriatel a je to. a nebol by problem.
Alebo si toho zmrda chyt a dohvor mu ako normlany clovek, aby neobtazoval tvoju frajerku.
6.) Hasky neviem. Ja zatial ziadnych nepriatelov nemam, nikdy som ich nemal. A dufam, ze ich ani nebudem mat. a ak by sa to stalo tak neviem. ale urcite by som si to ts tym clvoekom vydiskutoval. Ale aj napriek tomu je svin na svete vela to ano.
nevadi mna by to nenasralo sak by som svojej babe veril ze to na nu nema vpliv a on sa akurat tak pekne zhodil lebo bolo jasne ze to skor ci neskor zistis... a ako vlastne vase nepriatelstvo vzniklo ? chce sa ti za nieco pomstit alebo si v tom nevinne ?
Ser nato,proste jej o tom povedz,ze chlapca poznas a ze ak bude na teba kydat dake kraviny,tak aby nereagovala.
Sak ma vlastnu hlavu a poznate sa dlho,tak asi vie aky si,a predsa nebude verit nejakemu neznamemu chlapikovi ,este k tomu aj na pokeci.
Vidis,ze typek ziarli,tak ho neries....
Ludia su svine a zvlast na SR ,zavidia pomaly vsetko,hovno sa rozumeju veci,vidia len to pozlatko.
Nerozculuj sa a s chladnou hlavou o normalne s nou preber. Ale nevycitaj jej ze si s nim pise... neobmedzuj,len oboznam ju so svojimi pocitmi a nazorom na dotycneho chalana.
Riesis decku vec... Kolko mas rokov ??? 18 ??? LOL.
Uhlavny nepriatel ? Takych som mal ked som mal ked som mal 12 - 15 rokov, tj ako som koncil ZS. Neexistuju nepriatelia, len ludia ktorych nemusim, a ludia ktorych vyslovene neznasam. Ale ze by sme boli nepriatelia nemozem povedat.
A tato malichernost... Podla mna by mali cely pokec zrusit, lebo sa tam len jebnute deti kazia este viac ako su.
Nieco to svedci aj o tvojej frajerke, ze si s nim 3 dni vypisuje. On jej vypisuje o tebe kokotiny, a ona to 3 dni pocuva a teprv potom ty to povie ??? Tipujem jej tak 15 rokov MAX.
A dalej, co hlada na pokeci ked ma teba ?? Ci nebodaj tam hlada obycajnych "kamaratov"
A zachvilku pochopis, ked dospejes, za co je zivot kurva... Toto su take veci, ktore by ma vobec netrapili.
18. tak napr ja na pokec nechodim preto ze nekoho hladam ale ze s kamaratmi a kamaratkami kt byvaju dalej a nestretavame sa casto tak mozem aspon popisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Alebo si toho zmrda chyt a dohvor mu ako normlany clovek, aby neobtazoval tvoju frajerku.
Ser nato,proste jej o tom povedz,ze chlapca poznas a ze ak bude na teba kydat dake kraviny,tak aby nereagovala.
Sak ma vlastnu hlavu a poznate sa dlho,tak asi vie aky si,a predsa nebude verit nejakemu neznamemu chlapikovi ,este k tomu aj na pokeci.
Vidis,ze typek ziarli,tak ho neries....
Ludia su svine a zvlast na SR ,zavidia pomaly vsetko,hovno sa rozumeju veci,vidia len to pozlatko.
Nerozculuj sa a s chladnou hlavou o normalne s nou preber. Ale nevycitaj jej ze si s nim pise... neobmedzuj,len oboznam ju so svojimi pocitmi a nazorom na dotycneho chalana.
Uhlavny nepriatel ? Takych som mal ked som mal ked som mal 12 - 15 rokov, tj ako som koncil ZS. Neexistuju nepriatelia, len ludia ktorych nemusim, a ludia ktorych vyslovene neznasam. Ale ze by sme boli nepriatelia nemozem povedat.
A tato malichernost... Podla mna by mali cely pokec zrusit, lebo sa tam len jebnute deti kazia este viac ako su.
Nieco to svedci aj o tvojej frajerke, ze si s nim 3 dni vypisuje. On jej vypisuje o tebe kokotiny, a ona to 3 dni pocuva a teprv potom ty to povie ??? Tipujem jej tak 15 rokov MAX.
A dalej, co hlada na pokeci ked ma teba ?? Ci nebodaj tam hlada obycajnych "kamaratov"
A zachvilku pochopis, ked dospejes, za co je zivot kurva... Toto su take veci, ktore by ma vobec netrapili.