Nelezú vám už na nervy tie umelo vytvorené hviezdičky a seriály? Ako napr.:Hannah Montana, High School Musical, H2O, Camp Rock..
Mne to už ide riadne na nervy.....všade to je..nielen v časopisoch sa nad tým rozplývajú ale ešte aj všade výrobky s ich potlačou sú? Napríklad...bola som v jednom obchode a tam všade predávali len také rýchlokvasené kraviny...dokonca aj v zlatníctve také
Camp rock je v pohode ale hannah montana tu nenavidim ked pridem do hračkarne tak tam je s nou uplne všetko pera, peračniky, sponky, tríčka...proste šetko mna vždy skoro porazi DD
je to hnus, mojim detom to zakazem pozerat.. je to taaaaka sprostost. videl som kus z Hannah Montany a mam dost. a to ze su vsade - to je marketing. vsade napchat takych smejdov, co by sa sami vlastnym "talentom" nikde nedostali. toto iste popularna "hudba". vzdy pride z ameriky(ale aj z inokde moze) kazdy rok nejaka neviem aka super spevacka/spevak, co spieva na playback nejake pesnicky bez stipky originality a po tom roku sa stiahne do uzadia, aby ho mohla nahradit ina "superhviezda" spievajuca este väcsi odpad.. vidno, ze to je len priemysel. a tak ako väcsina sucasneho priemyslu, chrli to produkty s co najvyssou kvantitou, a co najnizsou kvalitou
ani ja ani jedno z toho nepoznám pretože nepresedím za telkou kopu času ako malé usoplané decko a osobne ani neviem čo je to Jetix riadne :p nikdy v život som to nekukla ale odvšadiaľ to na mňa kričí...je mi z toho zle ....
High Schol Musical:To bolo dávno,pravdupovediac kukla som si to,no neznášam
Efrona a spol..fúj !
Camp Rock:Taktiež neznášam Demi Lovato ..ten jej neúorimný úsmev akoby bola u zubára.Ale film je krásny,ibaže ma štve názov capm rock-malo by to byť camp pop Nie??A gotta find you MILUJEM !!Aj Jonasovcov mám rada
H2O som mala tiež celkom rada..segra to kukáva,bude to asi tým..Ale ide ma vystrieť ked si baby (nemôžem to nazvať ako vy 13 ročné pipiny lebo ešte tam asi sama patrím myslia že sú morské panny-ako moja suseda..
@pernik@2 úplne s tebou súhlasím..ako mne to moc netrhá žily ale lezie mi to nervy ao to odvšadial kričí a niektoré baby v škole ma ako považujú vraj za lúzerku za to že nepoznám ani jedno z toho...ale ako oni ma netrápia ...obyčajné závisláčky:p nevedie čo je to žiť a chodiť von :p
hmm, tak mne to problem vobec nerobi, polovica z tych nazvov mi nic nehovori high school musical poznam len preto ze priatelka ma ako zalubu tanec... a este samozrejme twilight ktory sa natisol na birdz
niezeby som niektore z vyssie uvedenych musela(teda twilight mozem no aby som bola uprimna) ale @16@wera55555 z coho sudis, ze ked si niekto nieco rad pozrie nema zivot a nechodi von? Tak toto uz teda trapne je
@ wera55555 O tom zatiaľ neviem Ale najväčšia haluz bola,ked sme boli na sústredení z krúžku.Vzala pohár a robuila te pohyby rukami a "skús,ako som ju zohriala.." Ujeby..total..proste
A potom došli na izbu takí týpci asi 19 mali a ona že "Ukáž ruku,"Boli trošku ťuknutí tak jej otrčili ruky a zase začala robiť te pohyby rukami A povedala "zamrazujem im žily"Vhalani jej tvrdili že hej,že je im zima a že majú ľadovú krv a také hovadiny ked nachvíľu odišla rehotali sme sa takže nám slzy tiekli
A každú noc ked je spln vyleze na okno a máča si ruky vo vode
A také psycho..ale je tak trosku psychicky ťuknutá takže noo Ale mala si ju vidieť
to si ešte asi nebola v anglicku dobre ze ich hlavy tam nerozpreadavaju,,holky ti tamade s parochnami hannah montany chodia po meste.. zaujimavy bol aj toaletny papier so zacom efronom.. ..ale ako..vsetky tie filmy som si pozrela...v pohode su nahodou.. a to propagovanie by myslim si nebolo keby nebol uspech..a dnesny svet ovladaju pubertaci a tym je toto ako na podnose..
@richardulman tak ja som si zasraz kukla s každého tuším len trochu..ale ja som to nemyslile že nepoznám..no nepoznám všetko čo sa tam deje lebo to nekukávam....ale s každého som zachytila aspoň kúsok keď som opatrovala jednu babu čo na tom ulietava a mácelú izbu s štýle Hannah Montana a High School Musical :p
@lenuska175 tak nepoznám to viem len o tom splne...ale ako haluz s nou musí byť..a to preboha má koľko rokov že na tom je taká závisláčka??? to je ako psycho už moc
@wera55555 no a? čo je na tom? niekto má celú izbu v štýle Nickelback alebo Rasmus a čo má akože teraz byť? prečo tu každého trápia druhí ľudia? čo si už všetci konečne nezrobíte poriadok pred svojimi prahmi ako sa hovorí?
@richardulman mne je jedno čo robia tí ľudia čo na nich fičia...ja som to len založila ako na to že sa to všade pichá.....áno sú aj ako Nickelback či Rasmus ale tie vecičky nie sú všade pichnuté :p
@wera55555 tým, že sa zakladajú takéto fóra a vlastne aj ty, že si založila túto diskusiu, tak si prispela k tomu, že sa to všade pchá ako tomu ty hovoríš...takže môžeš si pogratulovať, vyšlo ti to na sto percent
a tieto filmy či čo to je -to sa ani kukať nedá nevidela som to a ak aj tak na youtube nejake trailery mozna a to co som videla mi stacilo OK radšej budem pozerať Susedov ako toto
nieze by som zboznoval Hannu montanu a te jej jeble pesnicky ale ten serial je good, vzdy sa unho zasmejem... ale je mi fuk ci tam hra Miley alebo jej tetka z laveho kolena je to fun
Ale to ze to cpu do hrackarni, karticky a kdeake tetovacky a pojebane reklamy ma uz seru....
trapne to je ja som napr, vsetko s tohto videla a musim povedat ze su to kokoti ktory to kupuju a tocia uplne voloviny uz nevedia ako maju male deti osklbat tak takto
@50 do hrackarne nechodim ale vidim co odtial vlaci k nam moja neter... a jetix mam zapnuty tiez vecsinou koli nej...
a nevidim dovod preco by som mal nenavidiet niekoho koho nenavidia ostatny... mne nic neurobili a ani na nich neziarlim... Ono to skonci ako aj pokemoni, vecsina ich teraz nenavidi (preco? neviem) ja mam pokemony rad (hlavne hry z ktorych samotne anime vzniklo)...
@zahi aj ja mam rada pokemonov a tiez proti nim nic nemam a ani proti inemu anime...
ale zasa tieto spomenute veci mi dost vadia a pridu mi trápne Montanu som videla raz a už nikdy viac...Samotna Miley mi je nesympaticka..taktiez aj Efron a ten z Twilightu co ho baby tak zeru fuj..
same dobre veci si vemenovala, vsetko pozeravam a vacsina je z disney channel neviem co mas proti, nech si kazdy pozera co chce a podla mna nie su vytvorene umelo
@68 no a vidíte....nie je to len v hračkárstvach a na jetixe......všade to je aj v bežných obchodoch......ja som dokonca aj v zlatníctve to videla....kukám na náušnice a tam sa mi na skle odrážali hodinky s motívom Hannah Montana či HSM....
jeemine už hej a kvalitne omg, idem po maxe a konec, na každom kroku sú, najlepšie sú bilboardy so Zacom Efronom: Znovu 17 aaach by som ten bilboard najradšeeeeej no nechcite vedieť čo kamšoka ma zabije, ona ho zbožňuje, ale ja jej to neberiem, šak jej vec
všetko je to len práca manažérov a iných vplyvných ľudí čo chcú vyžmýkať peniaze aj zo suchej handry... proste hviezdičky, dá sa povediac detské hviezdičky, raz zhasnú, ak naozaj nemajú talent, čo ma z nich možno 1%... zostanú na drogách(sám doma) alebo iných nástrahách showbiznisu.. a kto sa na tom nabalí najviac, je ich okolie..
No ja pozerám Hannah Montana a podľa mňa je to super serial na ktorý sa dá kukať až kým nezačnú prvé titulky You Gotta Best both worlds.LOL ale ja v tedy odídem a potom dojdem ale Camp Rock nemusím ale HSM 1-sprostosť,HSM 2-lepšie,HSM 3-super ale až na to že keď idem do tesca tak hned pri informaciach su DVD a tam je Rebríček 10 najpredávanejších dvd a 1.miesto-HSM 3.
jednym slovom povedane je to ODPAD!!! a nezasluzi si ani najmensiu pozornost.... mne osobne je z toho na grc...uz len ked pocujem tie nazvy, sleduju to aj tak len malee deckaa,ktore potom odtial prezentuju tu PREAFEKTOVANOST !!
jediné čo z toho pozerám je Hannah Montana aj keď tú blond parochňu neznášam.. v skutočnosti sa mi páčia jej skutočné vlasy.. a to ako sa v seriály vždy strápni.. je to celkom sranda..
zbytok je podľa mňa hlúposť..
High School Musical, H2O, Twilight a Camp Rock bože jak ja tých troch bratov neznášam.. ja nechápem ako sa niekomu môžu páčiť mne prídu tak slizký a nechutný... fuj normálne sa mi z nich zdvíha žalúdok.. :
Hannah Montana este viem co je, ale tie ostatne veci mi nic nehovoria Teraz neviem ci je trapas, ze neviem co dnesna "mladez" pozera(boze hovorim ako 50 rocna alebo ze oni pozeraju take plytke chujovinky... Ale tak je pravda, ze ja som v dvanastich necitala Dostojevskeho a nepozerala som sama od seba dokumenty o umeni Ak to niekoho bavi, nech je tym kludne aj posadnuti, ale je ista vekova hranica, kedy to uz zacina byt cudne a smiesne takze do 18tich im to povolujem a potom by s tym mali postupne prestavat asi tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
Osobne som nevidel ani jeden z týchto seriálov a ani nechcem, keďže nie som nadržaná 12 ročná, naivná pindula.
To je hlavný zdroj prijímov, veková kategoria 10-14 a ten kto má 15 je režisér...
High Schol Musical:To bolo dávno,pravdupovediac kukla som si to,no neznášam
Efrona a spol..fúj !
Camp Rock:Taktiež neznášam Demi Lovato ..ten jej neúorimný úsmev akoby bola u zubára.Ale film je krásny,ibaže ma štve názov capm rock-malo by to byť camp pop Nie??A gotta find you MILUJEM !!Aj Jonasovcov mám rada
H2O som mala tiež celkom rada..segra to kukáva,bude to asi tým..Ale ide ma vystrieť ked si baby (nemôžem to nazvať ako vy 13 ročné pipiny lebo ešte tam asi sama patrím myslia že sú morské panny-ako moja suseda..
Takže takto..
ja fičím na tom na čom fičím a s tebou to preberať určite nebudem
A potom došli na izbu takí týpci asi 19 mali a ona že "Ukáž ruku,"Boli trošku ťuknutí tak jej otrčili ruky a zase začala robiť te pohyby rukami A povedala "zamrazujem im žily"Vhalani jej tvrdili že hej,že je im zima a že majú ľadovú krv a také hovadiny ked nachvíľu odišla rehotali sme sa takže nám slzy tiekli
A každú noc ked je spln vyleze na okno a máča si ruky vo vode
A také psycho..ale je tak trosku psychicky ťuknutá takže noo Ale mala si ju vidieť
Komu sa to páči, nech si to pozerá.
a tieto filmy či čo to je -to sa ani kukať nedá nevidela som to a ak aj tak na youtube nejake trailery mozna a to co som videla mi stacilo OK radšej budem pozerať Susedov ako toto
Ale to ze to cpu do hrackarni, karticky a kdeake tetovacky a pojebane reklamy ma uz seru....
a nevidim dovod preco by som mal nenavidiet niekoho koho nenavidia ostatny... mne nic neurobili a ani na nich neziarlim... Ono to skonci ako aj pokemoni, vecsina ich teraz nenavidi (preco? neviem) ja mam pokemony rad (hlavne hry z ktorych samotne anime vzniklo)...
ale zasa tieto spomenute veci mi dost vadia a pridu mi trápne Montanu som videla raz a už nikdy viac...Samotna Miley mi je nesympaticka..taktiez aj Efron a ten z Twilightu co ho baby tak zeru fuj..
ale..........prachy to istia
Také tie umelo vytvorené hviezdičky atd sú vytvorené pre deti kdoré na nich fičia
ved aj mi sme na niečom vyrastali
zbytok je podľa mňa hlúposť..
High School Musical, H2O, Twilight a Camp Rock bože jak ja tých troch bratov neznášam.. ja nechápem ako sa niekomu môžu páčiť mne prídu tak slizký a nechutný... fuj normálne sa mi z nich zdvíha žalúdok.. :