Naco zhamate vypracovane temy od cudzich ludi? Uz som tu x-krat pisal ze pokial nezozeniete tie temy z tej skoly do ktorej chodite darmo ich budete pytat od cudzich lebo na kazdej skole si temy ucitelia tvoria samy co znamena ze od cudzieho cloveka temy sa nemusia zhodovat s tymi na vasej skole... Radsej nemrhajte energiu na ich zhananie ale na ucenie...
@iamshaman never tomu... V meste do ktoreho som chodil do skoly su dve gymnazia... A nase temy/okruhy sa s tymi druhymi moc nezhodovali... Ale ako myslis... Chcel som len poradit...
nam ani nepovedali otazky. Dokonca ucitelka este vo februari nevedela ako presne budu, az teraz priblizne hovori co z coho treba priblizne vediet najviac...
@iamshaman ver, že otázky nie sú rovnaké.. rozdielni učitelia a tým aj rozdielne názory, čo je podľa nich podstatné.. máš to rovnako ako so slovenčinou, určité diela sú povinné vzdelávacím systémom alebo ako to nazvať a ostatok si vyberajú učitelia
@iamshaman a ešte: s minuloročnými mám aj ja čo sa týka odborných rovnaké tézy, tak jedine od nich skús pýtať.. ale myslím, že biola nie je taká, aby si si ju musela vypracovávať a keď máš tézy stačí si do zošita/ knihy zaznačiť, čo sa učiť a nemusíš strácať čas vypracovávaním
@gabushka konecne niekto kto tomu rozumie... Dakujem uz som nedufal... @iamshaman ale myslis minulorocnych z vasej skoly ze? Od nich si to vypytaj to ti moze pomoct ale z inej skoly sa to neoplati a ani by som to neriskoval...
@vladqog .. tak vieš, už ma to tu dosť irituje, keď si myslia, že to napíšu a hneď to majú.. niečo pre to treba aj spraviť .. a nie sa len spoliehať na druhých .. ja som si tiež zháňala od minuloročných z našej školy a napr. slovenčina mi je aj tak na 2 veci, vďaka reforme a vypracovávame to nanovo
@gabushka ja som napr okrem slovenciny nepoznal ani len okruhy nie to este zadania a zmaturoval som a tiez ma irituje ze uz to tu bolo x-krat x-krat som povedal ze je to picovina ale stale sa to tu objavuje... Som rad ze je tu aj niekto normalny... Poklona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a admin by ti mal zmazať smajlíka z nadpisu!
Ale ponuka na vypracované stále platí, tak sa nehanbite a pomáhajte ľudom ako sa len dá
@1 6 ale minuloroční na vašej škole, nie?