Ahojte,stalo sa Vám už niekedy, že vám chlapec/dievča povedalo, on nie je taký typ, ktorý by potreboval vzťah, že nie je na takéto 'emocionálne' veci? I keď to skúšal nefungovalo to a druhá strana bola sklamaná, lebo nedokáže prejavovať svoje city navonok
aj ja sa vyhýbam vzťahom....byť single je tak pohodlné že zatial nebol nikto pre koho by sa sa tohto sposobu života dokázala vzdať...flirtovanie mi zatial stále bohate stačilo
navyše mám svoje problémy a nechcem ich s nikým iným zdielať...ked si to všetko poriešim tak možno...zatial chcem byť sama
áno, sama som to povedala párkrát a myslela som to vážne, cca pred rokom som mala nábeh na vzťah, malo to potenciál, iskru, všetko, ale cítila som sa... ja neviem, tak citovo vyprahnuto a neusporiadane, že som vtedy dotyčnú osobu radšej odmietla.
tým nechcem povedať, že nedokážem pociťovať k niekomu vrúcne city, skôr to, že sa vzťahu ako takého nielen bojím, ale nemám naň ani chuť, ani na nič, čo všetko vzťah obnáša, pre mňa priveľký záväzok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
navyše mám svoje problémy a nechcem ich s nikým iným zdielať...ked si to všetko poriešim tak možno...zatial chcem byť sama
tým nechcem povedať, že nedokážem pociťovať k niekomu vrúcne city, skôr to, že sa vzťahu ako takého nielen bojím, ale nemám naň ani chuť, ani na nič, čo všetko vzťah obnáša, pre mňa priveľký záväzok.