ale kto je pekny a kto skardey, sak to neni nijak rozdelene, pre niekoho je niekto pekny a pre niekoho skaredy a aj keby bol niekto pre kazdeho skaredy, vzdy sa najde niekto kto si mysli ze je pekny ... a to ze nejakeho chlapca chce 90% dievcat neznamena ze on je pekny a nie skaredy a blabla bla pdonecenvdevhp
toto je fakt primitívna otázka... podľa čoho sa dá súdiť kto je pekný a kto je škaredý? podla teba je niekto škaredý, podľa dalšieho je neuveitelne pekný a už len otázka že či škaredý ludia majú právo na sex svedčí o primitivizme človeka ktorý ju pokladá....
ježiši maria, už vidím ako bude o 10 rokov schválený antidiskriminačný zákon, že človek nemôže s niekým odmietnuť sexovať kvôli tomu že ten druhý je škaredý...
tá otázka je fiktívna, pardón, tá otázka je totálna kravina, neexistuje nič ako právo na sex a neexistuje spôsob akým niekomu "právo na sex" môžete odoprieť, je to o dohode a vzájomných sympatiách dvoch ľudí, a ak sa proste niekto niekomu nepáči, tak má smolu, a musí (resp. nemusí, ale keďže chce sexovať tak by si mal) nájsť niekoho, komu sa páčiť bude, a zaťahovanie termínov ako "právo" alebo "diskriminácia" (lebo ak sa v súvislosti so sexom hovorí o "práve", tak sa tam buď už objavilo, alebo skôr či neskôr objaví aj slovo "diskriminácia"), no ale zaťahovanie takýchto termínov do týchto záležitostí je zaprvé zvrátené, zadruhé divné, zatretie smiešne, a zaštvrté to dokazuje, že ľudstvu začína fakt kvalitne za...hmm... kvapkávať na karbid, povedzme to tak.
@Bluepanter ale vzdy je to tak ze sa dedia tie zle veci (som toho zivym dokazom , hlavne preto zakazali milostne vztahy medzi surodencami a bratrancami a sesternicami... lebo sa tak stalo ze po niekolkych generaciach co sa dedili len zle vlastnosti jednej rodiny sa rodili retardovane deti
Hmmm... Záleží, čo znamená škaredý... Každý má iný vkus... Napr. modelky, ktoré sú považované za krásne sú podľa mňa otrasné... Alebo chalani... Každej babe sa páči iný...
A ešte by ma zaujímalo, čo má krása spoločné so sexom...
konina .kasdy ma iny vkus a ked sa mne napriklad paci PRIKLAD hnedooky brunet s dlhymi vlasmi a mojej kamoske sa nepaci pretoze jej sa paci blondak s modrimi ocami a nagelovanymi vlasmi tak snim nebudem spat lebo podla nej je skaredy ? chujovina a takisto neviem co ma sex spolocne s krasou *NO*
preco riesite taketo kokotiny. jasne ze skaredi ludia maju pravo na sex. kazdy ma na to pravo. je sice pravda ze skaredi ludia si tazsie hladaju sexualnych partnerov, teda skarede zeny ani moc nie pretoze muzom na krase moc nezalezi pokial ide o sex ale skaredi muzi to uz maju tazsie. ale samozrejme ze tiez si môzu najst babu na sex. krasavicu len velmi tazko zozenu ale myslim si ze skaredu babu bez vecsich problemov. to je môj nazor. a myslim si ze mam uplnu pravdu v tom co som napisal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Všetci majú právo na sex. Kto by im to právo uberal? a prečo? ako by to kontroloval? Vynára sa mi viac otázok ako odpovedí.
tá otázka je fiktívna, pardón, tá otázka je totálna kravina, neexistuje nič ako právo na sex a neexistuje spôsob akým niekomu "právo na sex" môžete odoprieť, je to o dohode a vzájomných sympatiách dvoch ľudí, a ak sa proste niekto niekomu nepáči, tak má smolu, a musí (resp. nemusí, ale keďže chce sexovať tak by si mal) nájsť niekoho, komu sa páčiť bude, a zaťahovanie termínov ako "právo" alebo "diskriminácia" (lebo ak sa v súvislosti so sexom hovorí o "práve", tak sa tam buď už objavilo, alebo skôr či neskôr objaví aj slovo "diskriminácia"), no ale zaťahovanie takýchto termínov do týchto záležitostí je zaprvé zvrátené, zadruhé divné, zatretie smiešne, a zaštvrté to dokazuje, že ľudstvu začína fakt kvalitne za...hmm... kvapkávať na karbid, povedzme to tak.
incest zakázali skôr preto, že vznikali degenerovaní ľudia kvôli DNA. Napríklad tie kmene s veľkými prstami na nohách
Takéto hlúposti sa tu riešia .. omg
A ešte by ma zaujímalo, čo má krása spoločné so sexom...
Hej a ľudia s nízkym iq by okrem toho mali mať ešte aj spoplatnený vzduch ...
A vôbec sa to s iq nepreháňa, nie, to určite nie
vedci zistili, ze v priebehu dejin zeny opekneli, ale muzi nie
--- zenska krasa rastie s kazdou generaciou, udajne preto ze sa najviac mnozili najkrajsie zeny, kym u muzov to neplatilo ...
ale mozno to bude aj tym mnozstvom kozmetiky