Už dopredu sa ospravedlňujem za schizofrenické postoje. Mám kamaráta, ktorý sa mi páči, lebo je super. Som do neho buchnutá už asi 4 roky, ale to nie je podstatné. Nie som si istá, či ho milujem, alebo obdivujem, lebo je to pre mňa niečo ako mužský ideál.
@octa Tak sa dajte dokopy...v opačnom prípade nemáš prečo žiarliť a nič s tým neurobíš...nemôžeš ho obmedzovať v jeho emocionálnom, citovom, sexuálnom a sociálnom živote...
nikto ti nepomoze, proste musis prekonat samu seba... alebo sa dajte dokopy... ina moznost asi neni (pokial sa nechces odstahovat na druhy konec sveta)
Toto sa mi tiež stalo,žiarlila som na každé dievča ktoré sa ošmietalo okolo môjho spolužiaka..keď som mu to povedala tak povedal no dobre a bolo po všetkom..ešte ma to po tom tak dva mesiace držalo..a pak som si už zvykla ..že proste frajerky mu prichádzali a odchádzali.. ..Nemala som dôvod žiarliť na žiadnu..ale tým že som žiarlila som mu ako keby dávala znamenie že to nebude pre neho dobré dievča že si zaslúži lepšiu..a vlastne teraz to už neriešim..keď dojde k nemu nejaká a dajú sa do kopy je to jeho vec..my sme len kamaráti a tým aj zostaneme ..už nežiarlim na žiadnu,je to jeho vec ktorú si vyberie a ktorá s ním zostane
nebola si ty nahodou take dieta, ktore sa napriklad skoro nikdy nehralo s kockami, ale ked prislo druhe dieta a chcelo ich, tak si sa s nimi naraz chcela hrat aj ty?
aj ked s nim nechces chodit (asi si si to uz ujasnila, ked aj ta dohoda), chces aby ti bol vzdy nablizku a aby ste si rozumeli. Ked ho vidis v pritomnosti ineho dievcata citis, ze v pripade ked by s nou zacal chodit, zmenil by sa tvoj vztah s nim (mal by niekoho blizsieho, ako si ty). Uvedom si, ze ak je priatel, tak priatelmi ostanete a ak nahodou uz nebudete tak casto v kontakte, tak to nebolo skutocne priatelstvo a teda si nic nestratila
@miro7007 nie, ja som sa hrala s kockami aj sama .. ale pekná metafora... aj to ostatné, čo si písal... Povedala som mu, že ako sa cítim a on sa zasmial, že či ma to ešte stále drží (tá zaľúbenosť) .. a ja že snažím sa to odbúrať, eh, a nech ma upozorní, keď sa budem durdiť pre nejaké dievča... dúfam, že ostaneme kamarátmi.. je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja neviem co chces pocut, ze si neinteligentna ? O_o
ale tá kyselina no. dobrý nápad, až nato, že ho mám príliš rada...
@firestorm ja ho ani NECHCEM obmedzovať... No to niečo vo mne...
takze bez za nim a zrus dohodu..
4 roky su 4 roky
aj ked s nim nechces chodit (asi si si to uz ujasnila, ked aj ta dohoda), chces aby ti bol vzdy nablizku a aby ste si rozumeli. Ked ho vidis v pritomnosti ineho dievcata citis, ze v pripade ked by s nou zacal chodit, zmenil by sa tvoj vztah s nim (mal by niekoho blizsieho, ako si ty). Uvedom si, ze ak je priatel, tak priatelmi ostanete a ak nahodou uz nebudete tak casto v kontakte, tak to nebolo skutocne priatelstvo a teda si nic nestratila