možem si tu rovno hodiť slučku som sam jak plote kol každy namna kašle ..aj na pokeci nik nenapiše aj ked sa snažim...a ked už niekto napiše tak napiše (citujem) "chod do piče!" neda sa s ludmi rozpravať každy ma chce zahubiť,ja som dobry človek noo vraj
a to ti odpisali vsetci? ale netrep... vsetci? nikoho som zatial nevidela napisat na ahoj taku reakciu... potom mozno pises nespravnym ludom... preco vlastne hladas kamaratov na pokeci preboha? to je tak yproblem vyjst niekam von a hladat tam? pokec je hlupost... ludia su na nom zavisli a zabudaju na ozajstny zivot...
ja ked vyjdem von z domu je tam minimalne pat ludi co by mohli byt moji potencionalni kamarati... staci byt mili... ludia niesu zas take svine aby robili toto... a co skola? to nemas ani v skole dajme tomu dobrych spoluziakov?
Aaaaale nepičujte angie, každý raz urobí chybu ......a k zakladatelovi: si hlúpy, kebyže vieš niečo o nacizme a ako ty hovoríš, bol by si dobrý človek, určite by si sa náckom nestal
..no neviem..ale neverim ze na pokeci nenajdes nikoho a ze kazdy ta posle do...to urcite niee...aaa o com im pises...ked je to vzdy to iste...tak to unudi kazdehoo...
NO TAK POKIAL NAPIISES CHALANOVI NA POKECI..AWOJ, ABO NECO PODOBNEE SA NECUDUJ..MNE TO UZ TEZ PARKRAT NAPISALI DAKY..ZE AWOJ..A HNED SOM DOTYCNEHO ZRESETOVAL..JA BUZIKOV NEKOJIIM...MOZNO DOTYCNY NIM ANI NEBOL..ALE TO JE ROZDEEL TO NAPIISAT HOLKE A CHALANOVI..!! BOOOZE TAK SA ZAPAAJAJ NA SKLOO..NEPIIS KTO POPIISE..ALE HNED SA SLAHNI DO DISKUSE S DAKYM KOMENTAROM.. A CO MAAS PROTI PUNKU?? NECHAAPEM VOOBEEC..AKO TA MOOZE NATOLKO BUURIT...TO JE CHOREEE..
dement...vidno ze o hnuti skinhead nemas ani sajnu...sak skini boli mierumilovny ludia co pocuvali s cernochmi Ska...ved v asi najznamejsej skupine skinheda su 2cernosi..ako mozes byt mily a dobry ked hned daco mas proti dakomu(punkerom)?...hmm...
nemozem si nepovsimnut ako tu kazdy obhajuje debilne styly ich prvotnou myslienkoy,minulostou ci zakladatelmi ano vtedy to bolo brane inak dnes je to brane takto... to co bolo uz nie je plnohodnotny argument a povedzme si narovinu kolko ludi vie o com bolo kedisi skinheads ? takmer nikto.............
ako ja som to tiez dlho nevedel ale koho zaujimaju niaki starcekovia ktori zili pred 100 rokomi pozrime sa realisticky vo co kraci dnes a dnes je to na hovno tak to berme take ake to je a nie take ake to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
nehovorim ze vsetci ludia su dobri a tolerantni... ale pochybujem ze by ti kazdy z nich napisal chod do... a co im napriklad pises?
napisal si dajmetomu: ahoj som jozko... hladam si kamarata...
alebo si im daval nejake neslusne navrhy ked ti nadavali ci co?
Ked nemas ziadnych kamaratov, bude asi chyba v tebe, skus sa zmenit a potom si určite nejakých najdes.
A ak chces mozme o tom popisat, napis mi TS.
Sa necudujem, ja by som s takym niekym tiez nechcel mat nic do cinenia.
Ja by som sa normalne s tebou bavila ale prosim ta nepis mi ze ma lubis a milujes ked ma nepoznas... Dakujem...
-žijeme v takej dobe kde sa zabuda že okolo nas žiju hodnotni ľudia ktori stoja za povšimnutie.ale ľudia su sebecki a nevidia nikoho okrem seba.