Neviete mi povedať prečo ma nezaujímajú pocity ostatných ľudí? Keď mi niekto hovorí o niečo čo zažil alebo tak tak ma to vôbec nezaujíma. Nie že by mi to extrémne vadilo ale zaujíma ma aký druh človeka som. Mňa nazaujíma ani čo si myslia o mne vôbec nič.
@toniesom ani by som nepovedala, napriklad karierny uspech sa urcite nahana lepsie ked ti nezalezi na druhych. je to napriklad na ukor potencialneho partnera alebo rodiny, alebo na ukor kolegov, ale nie kazdy take veci chce. ak chce novu audinu a vzdy mladu cajku po boku, tak je to uplne v poriadku
@toniesom Som si vygooglil čo to znamená no nemám pocit že to som ja lebo viem že svet sa netočí len okolo mňa no mňa proste veci typu bol som kúpiť hento alebo bla bla bla nezaujíma
Mňa to tiež neberie... keď niekto rozpráva ako tamto a hento... ale počúvam. Ale kecy o škole a známkach prípadne kecy o tom ako "dnes som sa pozrela na jožka počas hodiny ktory sedi v strednom rade a on si ma vôbec nevšimol a potom cez prestávku prišiel za mnou a pýtal si ceruzku. Ja keď som od neho niečo chcela tak nikdy mi nič nepožičal. Ale je pekný a sedí vždy s nejakou mojou peknou spolužiačkou, je to človek s ktorym každý chce byť kamarát a partia je tam kde je on. A ja ho milujem "
@hoperpohroma ale nie každý egocentrik sa zameria na pracovný úspech. Samozrejme že ľudia bez chrbtovej kosti majú väčšiu šancu na postup ale to stále neznamená že budú šťastnejší. @Hagelslag poď na skype, pošepkám ti to do uška
Tak každý máme nejakú povahu. Ono možno sa ti to časom prehĺbi alebo eliminuje. To je ťažko povedať. Ale ani mňa inak nezaujíma vždy všetko, čo mi niekto hovorí. Ja rada rozprávam ale občas mám trochu problém počúvať druhých, keď hovoria nezaujímavé kecy. Spolužiačka mi napríklad hovorí... Bola som nakupovať, kúpila som si riadne pekne šaty, začne ich do detailov opisovať a ja si hovorím who cares...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@Hagelslag poď na skype, pošepkám ti to do uška