Nemáte nejaký spolahlivý recept ako sa zbaviť súrodenca?
neznasam totiz svoju sestru, vsetko jej prejde, nemusi nic doma robit, chodi sa len najest... vuaaa lezie mi na nervy asi z nej skoncim na psychiatrii... pls chcem ju dostat z domu skor ako ona pozenie mna poradte pls dakujem vam
sa ti cudujem..mam 5 mladsich sestieer a som tu... ake dm aprovokuju, tak ma mn ahaku...alebo ot beriem ako trenig sebakontroli..proste viem, ze ked sa nedam teraz vyprovokovta...tak sa s tym trenujem do mojhopovolania, v ktorom mi to pomoze...alebo vo vychove deti..ber to ako trening...)
@dreamagall ale sak ona sa flakava teraz s kamoskami... ale mne vadi aj to ze ona sa chodi domov len najest, nie aby cosi prichystala pre ostatnych alebo nebodaj upratala a keby mala frajera tak sa nic nezmeni...
Vidno ze vy vsetci co ste tu pisali ste este male a hlupecke deti...
jak toto moze povedat brat sestre ale bo sestra bratovi ze jeden druheho neznasate ? pritom !!! jeden za druheho zivot by ste si dali ... Studujte Jehovu Svedkov Jehovovich a zachranite sa tomu svetu !!! a boh vam pomoze len studujte a ucte sa od JEHOVI!!!!!!! VY HLIPY LUDIIAAAA!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nechápem čo na tom Pattinsonovi vidia on je kokos
poradit ti neviem ale petusujuca sprava pre teba.
aspon si vyskusas tu super miestnost v tom blazinci.
vies taka izba co je cela tými vankusmy obalena.normalne budes skakat od steny ku stene.
aj ja sa uz na to tesim
@gegge ok zamierim s nou
@minora tak sa mozno stretneme heh...
Ale ak ma rozum stacil by inteligentny rozhovor.
jak toto moze povedat brat sestre ale bo sestra bratovi ze jeden druheho neznasate ? pritom !!! jeden za druheho zivot by ste si dali ... Studujte Jehovu Svedkov Jehovovich a zachranite sa tomu svetu !!! a boh vam pomoze len studujte a ucte sa od JEHOVI!!!!!!! VY HLIPY LUDIIAAAA!!!!!!!!