Pokial by moj priatel nebol taky akeho si ho predstavujem je pre mna lepsie byt sam.....tym myslim v prvom rade charakterovo.... lebo udrziavat silou mocou vztah len preto, aby som mal pravidelny sex nie je moj styl
Byt sam ma tiez svoje klady....
Som panom svojho casu
Mozem sa venovat svojim zalubam citat fantasy, hravat pocitac, jazdit si na bicykli po zapadnom Slovensku, chodit na plavaren, v sobotu (den ked som vzdy sam doma a kuchyna mi cela patri) skusat rozne gurmanske speciality
Fajcit kolko chcem
Ist na pivo kedy chcem
Mam rad svoj zivot aby som zmenil svoj rezim, musel by mi vstupit do zivota niekto, kto za to stoji a pre koho sa to oplati Nie ze by som namietal A nie ze by som sa obcas neposnazil
Ale fakticky to ze som momentalne sam mi zily netrha.....
nemam, ale keby som dopredu vedel co mi to prinesie tak by som sa rozhodol ci ano alebo nie. vztah som este nikdy nema. ma to urcite svoje vyhody aj nevyhody. a to, ze sa mi paci nejake dievca nemusi znamenat, ze si budeme rozumiet povahovo a budeme mat o com kecat. a keby som aj stretol vysnivane dievca tak to by bolo iba vo sne, take co vyhovuju mojim predstavam neviem ci existuju sam som sa narodil tak aj sam umriem mozno hmm
@11 Je ešte ráno, som ospalý, tak mám problémy s vyjadrovaním Myslel som to tak, že po vzťahu nejako extra netúžim, no ak by som našiel tú správnu babu, tak by som sa tomu potešil
Nejak extra by som sa do vzťahu opäť nehrnul, ale tak človek potrebuje niekoho, kto mu bude chápať a neopustí ho v tom najhoršom. Len takých ľudí nieje zrovna najviac....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Pokial by moj priatel nebol taky akeho si ho predstavujem je pre mna lepsie byt sam.....tym myslim v prvom rade charakterovo.... lebo udrziavat silou mocou vztah len preto, aby som mal pravidelny sex nie je moj styl
Byt sam ma tiez svoje klady....
Som panom svojho casu
Mozem sa venovat svojim zalubam citat fantasy, hravat pocitac, jazdit si na bicykli po zapadnom Slovensku, chodit na plavaren, v sobotu (den ked som vzdy sam doma a kuchyna mi cela patri) skusat rozne gurmanske speciality
Fajcit kolko chcem
Ist na pivo kedy chcem
Mam rad svoj zivot aby som zmenil svoj rezim, musel by mi vstupit do zivota niekto, kto za to stoji a pre koho sa to oplati Nie ze by som namietal A nie ze by som sa obcas neposnazil
Ale fakticky to ze som momentalne sam mi zily netrha.....
tak dajak ..
a byt sam am tiež svoje vyhody.....i ked teraz si spominam na velmi malo
V poslednej dobe uz mam riesenia tychto otazok dost! Ked to pride tak to pride! Dovtedy ma neotravujte!