Ahoj zhaňam nejaku nemeckú rozprávku nejakú takú primitívnu najlepšie by bolo keby bola na youtube...a možno keby sa niekomu podarilo aj s českymi alebo slovenskymi titulkami taka kratšia 10-20 min. Vopred vďaka
takže najskôr k téme: daj si na youtube do vyhľadávača - "rumpelstiltzchen ganzer film" napr.
a k @pansyz3 : ja som začal teraz cez sviatky pozerať jeden seriál "Scrubs". síce mi nejakých pár častí trvalo dostať sa jazykovo do lekárskeho prostredia, ale už v polovici série som rozumel takmer všetkému. a je to naozaj super sitcom do vyhľadávania na youtube si vždy napíš "scrubs staffell _ folge _" - prirodzene _ zameň za číslo série/epizódy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.pokemon.com/de/tv-episodes/...
(je ich tam len pár, ale tuším sa časom obmieňajú
A nevie niekto, kde by som našla online filmy v nemčine? Niečo bez sťahovania.
a k @pansyz3 : ja som začal teraz cez sviatky pozerať jeden seriál "Scrubs". síce mi nejakých pár častí trvalo dostať sa jazykovo do lekárskeho prostredia, ale už v polovici série som rozumel takmer všetkému. a je to naozaj super sitcom do vyhľadávania na youtube si vždy napíš "scrubs staffell _ folge _" - prirodzene _ zameň za číslo série/epizódy
keby náhodou ešte o nejakých viete, tak sa podeľte