neviem fakt. googlim a hľadám torrenty ale všetko nachádzam iba po anglicky. napríklad game of thrones by som si pozrel celú po nemecky, ale neviem to nájsť ani online ani na stiahnutie.
Pozri si serial Dark dost zajimavy podla mna... mna osobne velmj bavil... a kedze ho robil nemecky netflix tak je s nem dabingom napr aj na topserialy.to
Viac neviem poradit...
ja som to tiez dlho hladal tak pred rokom/dvoma, ze sa mi tym nemcina dostane do usi, ale stranky, ktore najdes, sa zvycajne musis prihlasit, ale to si daj german torrent sites napr. a najde ti
Presne som si stiahol Game of Thrones a velmi neodporucam. Milujem ten serial, ale ma to prilis vela vymyslenych miest, pomenovani a podobne, takze som dokopy toho velmi nerozumel...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Viac neviem poradit...
Presne som si stiahol Game of Thrones a velmi neodporucam. Milujem ten serial, ale ma to prilis vela vymyslenych miest, pomenovani a podobne, takze som dokopy toho velmi nerozumel...