Vždy som si hovorila, že síce okolo seba nemám veľa ľudí ale viem, že sú to naozajstní kamaráti,že sa na nich môžem spoľahnúť .Deň po dni zisťujem, že to tak vôbec nie je. Odrazu ľudia o ktorých som si myslela, že keď príde v mojom živote niečo ťažšie ma podržia. Ale všetci sú odrazu preč odrazu som neni ich problém. Cítim sa hrozne keď som niekomu pomáhala a a vždy keď niečo chcel som ochotne prišla bez váhania a tí istí ľudia nedokážu ani len zdvihnúť riť .....bolí ma tento svet tieto vzťahy povrchné....začínam spoznávať ľudí s pocitom, že mi raz opäť niečo podobné urobia ......existujú vobe ešte iní ľudia ?
mozno nerob veci pre druhych s tym, ze ocakavas, ze ti nieco vratia a pocitaj s tym, ze sa na ludi spolahnut neda
potom, ked ti niekto s niecim pomoze, tak to bude prijemne prekvapenie
namiesto toho, aby si bola neprijemne prekvapena, ze ti nikto s nicim nepomoze
a nemusis sa kvoli tomu citit hrozne.. to, ze do niekoho investujes cas a energiu a on to do teba odmieta investovat naspat, to neznamena, ze ty si zly clovek - nehovori to nic o tebe. za to, hovori to nieco o nom..
Niektore veci clovek musi riesit sam. Vsetci tym aspon raz v zivote prejdu. A niektore veci sa nedaju spocitat ako 5 + 8 = 13. Ludia prichadzaju do tvojho zivota, ked ich potrebujes. Ked ich naozaj potrebujes a nie vtedy, ked si myslis, ze by to bolo vhodne. A taktiez odchadzaju. Mozno je to pre teba v tejto chvili to najlepsie, co sa ti mohlo stat. Kazdy rast boli. No pain no gain.
@vsakpredsajaa Tak si obdivuj....tvoja odpoveď tiež zrovna neznie veľmi inteligentne.....hej som naivná, mala som pocit, že nie sme všetci mrtve figuríny žijúce len preto aby sme vycicali ostatných.....mrzí ma, že to ti príde ako z inej planéty
@2 To celkom pekne vystihla. Proste rob veci tak,ako ich povaťuješ za správne,ako to vnútorne cítiš. Ak máš pocit,že tomuto človeku treba pomôcť,že si to zaslúži, tak to urob, ale spoliehaj sa hlavne sama na seba, ked ide o tvoje problémy,ktoré potrebuješ riešiť. Určite nezatrpkni a nestaň sa niečim, s čím v hlbke duše nesúhlasíš, len si dávaj pomoc,aby skutočne šlo v každom tom prípade o pomocnú ruku, a nie že niekto uchmatne obidve a ešte aj nohy, skrátka nenechaj sa využívať.
@mouette a vieš čo znamená "inteligentne"?
To že ti bez okolkov napíšem ako to je neznamená že to nie je inteligentne.
Ja som to nemyslel nejak zle len som ti chcel naznačiť že to je dnes samozrejmosť že sa stará každý len o seba
Bohužial, vyzerá to že sme len tie figurínky ktoré chcú čo najväčší osobný zisk a na ničom inom im nezáleží - niekedy si to sami neuvedomujeme, ale správame sa tak
Spoľahnúť sa môžeš len sám na seba, to je len holý fakt, netreba k tomu nejaké citovè podfarbenie...
Tiež máme tendenciu mať určité očakávania od ľudí vo svojom okolí a ak ho nesplnia, sme potom nahnevaní alebo smutní... ale to je len naša chyba, nie ich, že od nich očakávame niečo čo nedokážu a že nás to potom rozladí
Dnez sa neda spolahnut ani na vlastny tien ...ale nie...casom sa to stava ze clovek zisti ,kto sa o neho naozaj zaujima a komu stojime " za prd" ...no neber to tragicky..a vedz ze predovsetkym rodina je ta na ktoru sa da spolahnut najvia ( o kamatoch si len myslime ze ake silne puto ,az na umretie, no prejde cas a ten po tebe ani nestekne) kruta realita
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
potom, ked ti niekto s niecim pomoze, tak to bude prijemne prekvapenie
namiesto toho, aby si bola neprijemne prekvapena, ze ti nikto s nicim nepomoze
a nemusis sa kvoli tomu citit hrozne.. to, ze do niekoho investujes cas a energiu a on to do teba odmieta investovat naspat, to neznamena, ze ty si zly clovek - nehovori to nic o tebe. za to, hovori to nieco o nom..
Alebo si si za celý svoj život nevšimla ako svet funguje, hlavne v dnešnej dobe?
Obdivujem tú naivitu niektorých ľudí
To že ti bez okolkov napíšem ako to je neznamená že to nie je inteligentne.
Ja som to nemyslel nejak zle len som ti chcel naznačiť že to je dnes samozrejmosť že sa stará každý len o seba
Bohužial, vyzerá to že sme len tie figurínky ktoré chcú čo najväčší osobný zisk a na ničom inom im nezáleží - niekedy si to sami neuvedomujeme, ale správame sa tak
Tiež máme tendenciu mať určité očakávania od ľudí vo svojom okolí a ak ho nesplnia, sme potom nahnevaní alebo smutní... ale to je len naša chyba, nie ich, že od nich očakávame niečo čo nedokážu a že nás to potom rozladí