Zdravim,
jedneho dna spustim mozillu a vyhadzuje mi namiesto mojej domovskej stranky odkaz oursurfing.com...skusal som to mazat podla navodov, no nedari sa mi.
Zmazal som vsetky registre mozilly, odstranil pozostatky mozilly v appdata - roaming, aj v loca
Mne tiez chrome vyhadzuje nieco podobne, nejaky iny vyhladavac a este tam mam nejake zabezpecenie, ze mi nevyhlada nejake stranky, co bezne pouzivam , wv programoch nic, skusal som tiez odstranit chrome a znovu nainstalovat, no ziadna zmena, takze tiez by som ocenil pomoc...
@accounti nie ze blokuje, ale nevyhlada, pred tym to slo v pohode, este v nastaveniavh bolo, ze vypnut zabezpecenie a nic sa nestalo, antivir nic s tym nema
ja som ho tagol za teba
ak sa ti nechce čakať, môžeš to skontrolovať cez
adwcleaner
hitmanpro
tdsskiller
emsisoft emergency kit
iexplore
myslím, že všetky/väčšina majú portable verziu a sú buď free alebo môžeš skúsiť trial
stiahnite si MALWAREBYTES dpč ste retardovani ci vam to mam napisat 10x? nezaujima ma ze si to mazal cez NEJAKY program....skus to cez tento a potom ked to nepojde sem znova napis dpč
Tiež mi raz na to nič nepomáhalo, tak som za 4 minúty preinštaloval chrome a všetko bolo v pohode. Neprišiel som dokonca o žiadne uložené heslá ani záložky, proste žiadna zmena po reinštalácii, len zmiznutie tej pičovinky.
ja som kvôli takémuto problému prešiel na Operu, takisto sa mi v Mozzile objavil nejaký vír s reklamami, snažil som sa to vyhľadať cez Malwarebytes, aj iné programy, úspešne som to už nejako vypol, ale myslím, že to mám doteraz niekde v pc, keďže mi to pri hĺbkovom vyhľadávaní objavil antivírus...
prípadne si odstráň addony aj na ostatných prehliadačoch, skús si na disku vyhľadať aj priečinky s odkazmi na neznáme stránky či skomolené názvy priečinkov, ktoré v sebe skrývajú šíriace sa vírusy, takisto si všímaj či ti na disku neubúda značné množstvo voľného miesta.
takisto by si mohol odskúšať CCleaner, poprípade Revo Unistaller, takisto používam program SpaceMonger na scannovanie obsadenia disku, všetky programy sa dajú získať zadarmo, okrem iného si nezabudni po každom sťahovaní zoskenovať nové súbory, prípadne nepovoľovať cez Firewall alebo im zakázať prístup spúšťania na pozadí a využívanie aktualizácií
neviem co mas stym presne ale skus si otvorit vlastnosti toho suboru cim pustas prehliadavac ze ci v adrese toho suboru nemas daco za "- ......
ak hej skus to vymazat mne tam jeden virus stale ppridaval daky prikaz aby sa mi tam otvarali blbosti
ja antitalent na vsetko mozne elektricke som mala podobny problem tiez mi tam nieeco vyhadzovalo a bolo to dost otravne, tak som to zaniesla do servisu pocitacov a vsetko spravili » pojdeto.sk/sluzba/pocitac/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nainštaluj si teamviewer a tagni hanesa
@77hanes77
len neviem, či to funguje pre obe pohlavia
ak sa ti nechce čakať, môžeš to skontrolovať cez
adwcleaner
hitmanpro
tdsskiller
emsisoft emergency kit
iexplore
myslím, že všetky/väčšina majú portable verziu a sú buď free alebo môžeš skúsiť trial
@jurito keď si prečítaš štvrtý riadok odspodu v jeho príspevku, tak už sa môžeš upokojiť a držať piču :happy:
prípadne si odstráň addony aj na ostatných prehliadačoch, skús si na disku vyhľadať aj priečinky s odkazmi na neznáme stránky či skomolené názvy priečinkov, ktoré v sebe skrývajú šíriace sa vírusy, takisto si všímaj či ti na disku neubúda značné množstvo voľného miesta.
takisto by si mohol odskúšať CCleaner, poprípade Revo Unistaller, takisto používam program SpaceMonger na scannovanie obsadenia disku, všetky programy sa dajú získať zadarmo, okrem iného si nezabudni po každom sťahovaní zoskenovať nové súbory, prípadne nepovoľovať cez Firewall alebo im zakázať prístup spúšťania na pozadí a využívanie aktualizácií
ak hej skus to vymazat mne tam jeden virus stale ppridaval daky prikaz aby sa mi tam otvarali blbosti