jaka reklama do frasa???? reklama na servose pack 3? to čo za debilina? alebo som zle pochopil?
2292 to je akože dosť mne to vyskočí maximálne na stovku a normalne ťahá 60 asi sa niekde chybička vloudila, a čo tak hodiť to aké máš pripojenie? nejaký wifi poskytovateľ? asi robili niečo zo routrom alebo čo
Ako Tomas povedal (neviem ci o tom fakt vedel alebo nie), je to tym, ze system si zle spocita akou rychlostou stahuje subor a kolko % ma uz stiahnute.. Tym padom to na chvilu moze skocit na obrovske cislo a z nicoho nic to zase na chvilku padne na mensie cisla. Ak si to ale spriemerujete, ta rychlost je viacmenej konstantna (ak nejde o prirodzene vypadky alebo nieco podobne)
Viem ze som to zle vysvetlil, ale bol som na jednej akcii a trosku som popijal tak sa neviem vyjadrovat asi tak ako by som mal
Kazdopadne kazdemu je jasne, ze ked ma bandwidth urcitej velkosti, tak tu velkost nema ako prekrocit (vsetko je to shapovane a to sa ojebat proste neda).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
cudujes sa nad niecim a hned je to reklama?
2292 to je akože dosť mne to vyskočí maximálne na stovku a normalne ťahá 60 asi sa niekde chybička vloudila, a čo tak hodiť to aké máš pripojenie? nejaký wifi poskytovateľ? asi robili niečo zo routrom alebo čo
Viem ze som to zle vysvetlil, ale bol som na jednej akcii a trosku som popijal tak sa neviem vyjadrovat asi tak ako by som mal
Kazdopadne kazdemu je jasne, ze ked ma bandwidth urcitej velkosti, tak tu velkost nema ako prekrocit (vsetko je to shapovane a to sa ojebat proste neda).