skôr trávim čas na mobilnom nete,a to fakt,že jak dojdem zo školy ,tak som skoro v kuse na mobile,alebo idem večer ešte na notebook,ale nejako je mi to jedno a veľa ?..neveim ja už som aj pozerala tak seriál,že som ráno vstala do noci pozerala a na ďalší deň to iosté a tak som to robila asi týždeň a ani to mi neprišlo veĽa
Každá minúta na pc mi príde veľa. Keď som PC nezapla asi tri týždne bolo mi supersky. Mala som oveľa viac času. Potom som týždeň strávila len na iných stránkach okrem fb a aj to mi bolo veľa. určite chcem s tým niečo robiť, pretože stále mám pocit, že nič nestíham a ešte sa tu mocem .. Aj keď niekedy je to pre dobro druhých
pre mna je pocitac kniha, televizor, mp3, komunikacny prostriedok. takze to neni len o tom ze pridem za komp a teraz som vypnuty ale ja mam mozog zapnuty, studujem co ma zaujima, citam, pocuvam a pod. takze to je taka alternativa toho ako niekto furt pozera telku, lezi, spi, cita knihy, pocuva hudbu.
ak nikam nejdem, čo v priemere tak 4-5 dní v týždni nikam nejdem, tak trávim pri PC prakticky celý deň, teda cca 14-16 hodín denne.
a nehodlám to zmeniť. PC je spôsob mojej práce, vzdelávania, aj zábavy.
Ale okrem toho chodievam každý deň tak na hodinu behávať, a tiež cvičím, takže fyzicky na tom tiež nie som zle. A tiež sa nestránim spoločnosti druhých - kvalitnú spoločnosť vždy uprednostním pred PC. Kludne aj na mnoho hodín. Ale tých príležitostí mám pomenej.
neviem ohodnotit, pc je pre mna vsetkym no tak isto aj prechadzka vonku niekedy presedim cely den za pc, niekedy som cely den vonku, kazdopadne bez pc by som sa asi zblaznil, jednak rad sledujem aktuality vo svete, zarabam cez pc a tak isto vkuse pocuvam novu hudbu a tvorim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kedy ako
inak môžete písať aj konkrétnejšie počet hodín, nech viem, čo je pre vás veľa
ale ja oveľa viac používam mobil , na všetko..alebo oboje naraz, a je mi najlepšie
ja používam PC okolo 6-9 hodín denne a nepotrebujem to zmeniť... ak ho totiž používate na normálne veci, tak je to v pohode
a nehodlám to zmeniť. PC je spôsob mojej práce, vzdelávania, aj zábavy.
Ale okrem toho chodievam každý deň tak na hodinu behávať, a tiež cvičím, takže fyzicky na tom tiež nie som zle. A tiež sa nestránim spoločnosti druhých - kvalitnú spoločnosť vždy uprednostním pred PC. Kludne aj na mnoho hodín. Ale tých príležitostí mám pomenej.
Ale že fakt veľa času mi príde tak cez 12 hodín