Viete mi poradiť ako nabootovať Windows 10 z boot USB na tomto ntb? V biose mi USB neukazuje, mám problém pri inštalácii, reinstaloval som win a seklo to na 64%, ukáže mi vždy na sekundu že w10 sa inštaluje a potom sa hneď resetne. Už 2 hod to robí...
Pridal by som aj video ale bohužiaľ nie je tu tá možnosť. Idem vymeniť ntb dnes lebo tento nespĺňa moje požiadavky, a chcel som ho dať naspäť do výrobných nastavení. Stačilo by mi ak by sa mi zobrazilo to núdzové menu kde je možnosť reinstalovať win ale proste nič nefunguje... Čítal som že ak PC párkrat správne nenabootuje, tak by sa toto menu malo zobraziť automaticky. No ten jebnutý ntb sa už asi 5 hod resetuje stále dookola...
@michalk skus este pripadne tak, ze strcis USB az ked sa notebook zapne, nie ked je vypnuty alebo ked ho v boot menu nevidis, restartni cez ctrl+alt+del s USB stale zapichnutym a skus znovu boot menu .. ono niektore notebooky nezapinaju USB porty pri prvom boote biosu apod.
No len ja sa nedostanem ani do Windows, mne prebieha reinštalácia a je zaseknutá na 64 percentách a vždy sa mi na sekundu ukáže screen "systém Windows sa inštaluje (64%), nevypinajte prosím počítač" a hneď sa to resetuje znova a takto stále dookola... Ale skúsim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov