Ahoj Spoznala som jedného super chalana (prvá som si ho pridala na fb, on by nikdy moje meno nezistil...). Prvý napísal. Ale od vtedy som mu vždy musela napísať ja prvá. Nevadilo by mi to zase až tak veľmi....No občas by mohol aj on . Som celkom z t
ja to robím zväčša tak, že ak nikomu napíšem, tak max. 1-2 krát, a ak on nevyvinie ďalšiu iniciatívu, tak už nepíšem a beriem to tak, že nemá záujem o konverzáciu...
mne osobne nadalej písať príde trápne a také vtieravé...a to najviac z duše nenávidím keď sa musím niekomu pripomínať alebo opakovane o ničo prostiť
@LenTvojaMala prečo ti nenapíše, ti nepoviem, na to sa musíš jeho spýtať...ale vážne by si ho mohla nejako taktne upozorniť, že by mohol byť občas i on iniciatívny...jeden ma na to tiež upozornil, pohádali sme sa kvôli tomu, vysvetlili si to, situáciu napravili a fungujeme spolu ďalej ak mu nenapíšeš, môže sa stať, že ti nenapíše ani on a prestanete sa tak baviť len kvôli nejakému nedorozumeniu....a hlavne - ak s ním máš možnosť ísť von, tak s ním choď von...udržovať kontakty len vrámci písomnej komunikácie je hlúposť, kedy veľa vecí vyzerá inak ako naozaj je
@3 to je take vtipne ked je niekto o dva roky starsi a uz poklada problemy mladsich za roztomile.
no podla mna keby sa chcel rozpravat tak ti napise, ak mu budes furt len ty pisat tak sa aj tak budes citit naprd a mat pocit, ze sa vtieras. tak to skus neriesit imho
niektorym ludom proste nezalezi dostatocne na to, aby sa ozvali.
ja nikomu nepisem prva, ale u partnerov som to dokazala prekusnut a napisat.
proste bud ti napise alebo nie, nesmies sa mu hadzat pod nohy (hej, aj ja to robim, ale nie je to dobre), aj tak by ta to neskor trapilo, ten nezaujem z jeho strany.
jezis raddte jej tu nech sa zameria na skolu... ved ma 15, to si ma robit dve zakladne/stredne skoly? akoby nemohla v 15tich byt zalaskovana a zaroven sa normalne ucit.
kazdy riesi romanticke problemy, tak preco by nemohla ona? podla mna to nie je nikdy vtakovina, nech mas kolkokolvek rokov. to, ze ma niekto menej rokov neznamena, ze su problemy s laskou prenho menej dolezite.
ale! podla mna mu nepis. ak chce, ozve sa. mozno to nim pohne viac, ked uvidi, ze nie si na nete len preto, aby si si pisala s nim. nechala by som to chvilu plynut a uvidis.
nema zaujem,,mozes mu byt sympaticka,,atd atd..ale nic viac neriesi,,..ked chlap chce tak vzdy napise prvy a hned!!!! aj keby sa neviem co robilo...ked nenapise..nema zaujem..alebo aj nehovori nie..ale nie je z teba paf.. Ver mi
raz som bola s jednym chalanom vonku..vsetko super..pokecali..ked som prisla domov tak este mi napisal sms ze dakuje za stretnutie a tesi sa nabuduce..a potom sa mi ozval az po 3-4 dnoch!!... kedze ja nepisem nikdy prva..tak som za tie 3-4 dni bola na neho taka nastvana ze sa neozval..az nakoniec ked ma volal von som ho odmietla a rovno pred jeho ocami flirtovala s inym..( ano potom som to olutovala, ale viac sa neozval)
To by bolo najlepšie, keby človek vidi tu konverzaciu . Ci nie je len milý , lebo si dievča a je slusne byt milý. Pozri, ak ma chlap zaujem, ozýva sa. Ved ty máš zaujem, preto sa ozyvas. Ak by si zaujem nemala, tak sa neozyvas a je to tak isto aj pri nom. Tak ho nechaj tak. ked chce, nech sa ozve. Inak ho mozes okaslat
nooo...
aj ja som spoznala super chalana, tiež sme si sadli...a úplne som si bola istá tým, že si ma na fb nájde/pridá... a nič také sa nedeje a to už ubehlo pár dní fňuq
ale nejako to neriešim. viem, že sa ešte uvidíme. a to mi k šťastiu stačí :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mne osobne nadalej písať príde trápne a také vtieravé...a to najviac z duše nenávidím keď sa musím niekomu pripomínať alebo opakovane o ničo prostiť
no podla mna keby sa chcel rozpravat tak ti napise, ak mu budes furt len ty pisat tak sa aj tak budes citit naprd a mat pocit, ze sa vtieras. tak to skus neriesit imho
ja nikomu nepisem prva, ale u partnerov som to dokazala prekusnut a napisat.
proste bud ti napise alebo nie, nesmies sa mu hadzat pod nohy (hej, aj ja to robim, ale nie je to dobre), aj tak by ta to neskor trapilo, ten nezaujem z jeho strany.
Teba pravý. len zbytočne strácaš čas.
nenapíše prvý na trápnej sociálnej sieti a hneď nemá zdvorilosť k ženám
hahaha no do píči
každopádne bolo by vtipné sledovať dvoch ľudí čo nikdy nepíšu prvý a obaja by si chceli písať a mať vzťah,ako dlho by vydržali
kazdy riesi romanticke problemy, tak preco by nemohla ona? podla mna to nie je nikdy vtakovina, nech mas kolkokolvek rokov. to, ze ma niekto menej rokov neznamena, ze su problemy s laskou prenho menej dolezite.
ale! podla mna mu nepis. ak chce, ozve sa. mozno to nim pohne viac, ked uvidi, ze nie si na nete len preto, aby si si pisala s nim. nechala by som to chvilu plynut a uvidis.
"každopádne bolo by vtipné sledovať dvoch ľudí čo nikdy nepíšu prvý a obaja by si chceli písať a mať vzťah,ako dlho by vydržali"
dovtedy,kym by mu ju nejaký druhý odvážnejši fagan nevyfúkol
raz som bola s jednym chalanom vonku..vsetko super..pokecali..ked som prisla domov tak este mi napisal sms ze dakuje za stretnutie a tesi sa nabuduce..a potom sa mi ozval az po 3-4 dnoch!!... kedze ja nepisem nikdy prva..tak som za tie 3-4 dni bola na neho taka nastvana ze sa neozval..az nakoniec ked ma volal von som ho odmietla a rovno pred jeho ocami flirtovala s inym..( ano potom som to olutovala, ale viac sa neozval)
To by bolo najlepšie, keby človek vidi tu konverzaciu . Ci nie je len milý , lebo si dievča a je slusne byt milý. Pozri, ak ma chlap zaujem, ozýva sa. Ved ty máš zaujem, preto sa ozyvas. Ak by si zaujem nemala, tak sa neozyvas a je to tak isto aj pri nom. Tak ho nechaj tak. ked chce, nech sa ozve. Inak ho mozes okaslat
aj ja som spoznala super chalana, tiež sme si sadli...a úplne som si bola istá tým, že si ma na fb nájde/pridá... a nič také sa nedeje a to už ubehlo pár dní fňuq
ale nejako to neriešim. viem, že sa ešte uvidíme. a to mi k šťastiu stačí :happy: