hm .. nemam zrovna huste vlasy a moc rychlo sa mastia .. od tohto fora bych sa rada dozvedela daku dobru radu .. co jest , co nejest aby aspon trosku zhustli...
heh tak diky ^^ myslim ze aj ten dred by bol tenky ... ale inak som nad dredom uvazovala aj ked nie na celu hlavu XD ale mam moc riedke vlasy na to ~_~
nvm ale ovocie zelenina vlasov prospieva vyvazena strava , len sa zdravo stravovat , hned budu kvalitnejsie, dalej hustotu vlasov nejak velmi neovplyvnis, to mas dane geneticky, jedine co ti mozem odporucit je zihlavova , brezova vodicka, ktorou si budes masirovat vlasovu pokozku, co napomaha aj zdravemu rastu, pouzivat vajecny sampon a starat sa o vlasky, netupirovat , nezehlit, nefenovat , nechat nech vyschnu ame od seba , zbytocne ich nezatazovat drhnutim uterakom a tak..a ked si ich budes hoc o 1 cm castejsie podstrihavat tez ti to pomoze, a ked ani to, skus tabletky z lekarne ze REVALID nie su ani tak drahe, efekt je uzasne , vlasy su lepsie , kvalitnejsie, nelamu sa..
a na tu mastnotu , mozno si si poskodila stavbu valsu castym umyvanim , aj ked niekde pisu ze caste umyvanie nie je zle, ale pokozka hlavy si an to rychlo zvykne a us jej to bdue chybat , ale to sa napravi zihlavou alebo brezou, taktiez odporucam vyluh zo zihlavy , tiez pomoze zarucene ...
a btw tie sampony na objem , ucinok je len docasny , ako tuzidla , neskor to spadne , takze ja si myslim ak sa o nich zacnes starat , obcas vyluh zo zihlavy , alebo zltko a zabalit do alobalu, naozaj je vela receptov, ale nejde o to pouzivat na vlas ytie najdrahsie pripravky ale vlasky co najmenej zatazovat aby nevypadavali a tym boli, alebo sa zdali hustejsie..
9. Vazne ? som nevedela...vies mozno je to aj tym farbenim ved to valsy ako zatazuje kks to su same chemikalie, ale aj ich zehlis alebo nieco pdoobne ? lebomam kamaratky ktore mali brutal hrivu , zehlili a po takych 4 rokoch hmm vidis rozdiel
@7ma pravdu to je nato najlepsie alebo sa porad z lekanikom lekarnickov v lekarni oni tomu viac rozumeju....inak mas nieco podobne s ceskom trochu odveci ale neva...
Rob si kúry z ricínového oleja...aspoň mne z toho začali hustnúť vlasy a to ich pravidelne ničím farbami, takže fakt vrele odporúčam. A potom sa ani nemastia až tak často
14, A skade ten ricinovy olej ? v lekarni ho dostat? ved olej .. nemastia sa z toho vazne ? citala som ze je to dobre aj na mihalnice, asi si to kupim a skusim ale na celu hlavu alebo iba na konce alebo jak to robis ?
takže> Keď má niekto husté vlasy tak ich má husté, keď sa niekto narodí z riedkymi vlasmi tak ich bude mať riedke až kým nezomrie, nedá sa to zmeniť, jedine tak lepšia výžibva aby neboli slabé, ale hustotu vlasov neovplyvníš! keď tam nemáš toľko tých vlasových cibuliek, žiadne prípravky ti nepričarujú nové,ovplyvniť sa dá maximálne vypadávanie či lámavosť vlasov ale ich hustota nie
@32 pochop ja som to myslel tak, že keď sa niekto narodí z riedkymi tak mu nezhustnú, ale z hustých môžeš mať riedke hoc kedy chápeš? to je už iná problematika pokiaľ sa jedná o nejaký nedostatok živím či chorobu
ach tie vlasy....jediny problem,ktory som vzdy mala bol ten,ze vzdy som mala vlasy suchsie,pretoze som aj povodne tmavsia blondina, ale zas ich mam velmi huste,az mi to niekedy vadi...ked som si ich nafarbila na tmavohnedo,tak mi to chytilo az do cierna a vlasy mi ozili,boli zdravsie,hebkejsie a krasne sa leskly...no ta akoze cierna farba bol pre mna aj pre ostatnych taky mensi sok...niektori mi vraveli,ze blond sa mi hodila viac a ze cierna ani nie,iny zas naopak....tak s ciernou som vydrzala asi pol roka a potom ma to uz preslo a chcela som naspät svetle vlasy..nie povodne,lebo moja povodna farba sa mi nikdy nepacila,ale nieco svetlejsie, orieskovo-blond..no..siahla som po zosvetlovacom pripravku a vysledok bol katastrofalny...vlasy rozpyrene,bez lesku,tvrde na dotyk a z mojej krasnej hustej hrivy sa stali o dost redsie vlasy...jedoducho hrozne...a odvtedy som sa stala zavislou na osetrovani vlasov...zacala som pouzivat rozne sampony na farbene vlasy,masky,zabaly,kondicionery,aby sa lepsie rozcesavali a vsetko mozne...a najhorsi sok pre mna?...ostrihanie sa...z mojich dlhych vlasov po pas sa stali vlasy nad plecia..bol to poriadny sok,no lenze ina moznost mi neostavala..ale hlavne ich kvalita bola hrozna...a tak mi raz napadlo,ze by mi mozno pomohol farbiaci sampon...a tak sa aj stalo...dala som si hnedy odtien a vysledok bol ovela krajsi...a mojou starostlivostou o ne,podotykam velkou starostlivostou,t.j. ziadne farbenie hlavne,sa z nich po roku stali opät povodne huste,jemne,leskle a krasne vlasy...preto moja rada spociva v tom,aby ste sa pred radikalnou zmenou nad tym poriadne zamysleli,ci to ozaj chcete,pretoze navrat je dost bolestny a znicujuci pre vase vlasy....hoci som velmi sastna,ze sa mi podarilo to, o com som si myslela,ze je to az nemozne, nadalej si niekedy nafarbim vlasy...ale je to len malokedy a farbim bud samponom,alebo zdravsimi kvalitnejsimi farbami....je to len na vas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a na tu mastnotu , mozno si si poskodila stavbu valsu castym umyvanim , aj ked niekde pisu ze caste umyvanie nie je zle, ale pokozka hlavy si an to rychlo zvykne a us jej to bdue chybat , ale to sa napravi zihlavou alebo brezou, taktiez odporucam vyluh zo zihlavy , tiez pomoze zarucene ...
tak zelam good luck
davalo sa to malym detom na posilnenie imunity ale znie to dobre
Ja si ich umyvam denne a potom nemam az tak mastne vlasy aj ked si ich neumyvam tak casto.
bo ono si to potom zvykne a strasne sa to zacne mastit uz za den ~_~
Mas v pohode vlasi ... co stresujes ... bud rada taka aka si
je to kao sval cim viac ho zatazujes tym sa lepsie prisposoby podmienkam
co mas jest? skus jest zdravsiu stravu, ale myslim ze to je menej viacej jedno v tvojom veku
A čo sa týka mastnoty, tak pokožka si zvykne na olej a prestane produkovať toľko vlastného tuku, takže sa ti prestanú tak rýchlo mastiť.
Jasné, že keď má niekto pár chlpov na hlave, tak mu z toho nevznikne zrovna hriva ako z reklamy, ale rozhodne sa dajú zhustiť.
Farbenim, chorobou hocicim.. jop