Ale prosím ťa... ak nemáš teraz, tak časom nájdeš... Rada by som ti nejak poradila / pomohla.. Ale nie je mi celkom jasné v čom spočíva tvoj problém, skús to napísať trochu obšírnejšie.
@Likjul spociva to vo vsetkom. Nemam rada nic a nikto nema rad mna.
@Turbolienka123 Moj problem je ze som velmi nevydareny clovek ktory na nic nema talent, vsetko comu sa zacne venovat pokazi, a jedine co dokaze je utapat sa vo vlastnom ziali. Jednoducho ako Jozef Mak, clovek milion. Chcel by byt nieco viac, ale je len obycajny niktos
@moccacino akože aj ja občas mávam také pocity,že sa mi nedarí všetko na čo stiahnem . Ale je to hlavne O psychike, keď si budeš nahovarat, že sa ti nič nedarí A tak... Tak naozaj nebude. Tvoj problém spočíva V tom, že nevieš myslieť pozitívne... Je normálne byť občas smutný A tak, ale treba sa vždy pozbierať A ísť ďalej, aj keď to nie je jednoduché. proste na koniec bude dobre, A ak nie je, tak ešte nie je koniec ... Tento citát máme V škole na nástenke, príde mi taký celkom vhodný tebe na inšpiráciu do budúcnosti. Nemyslím si, že je všetko tak zle ako to opisuješ... Skús nájsť pozitívne stránky svojho života aj keď ich je menej A teš sa Z nich, teš sa aj Z maličkosti, lebo aj O tom je život . Prajem veľa šťastia.
trha mi to srdce ked taka zlata baba toto pise... vazne.........
...., ked si si neni ista co chces ako ja kedysi rob si karieru a snaz sa iba o jedno - aby si mala co najviac prachov... za peniaze si kupis stastie, zdravie a mozno ich budes aj velmi potrebovat napriklad ako ja posledne mesiace .... zo zaciatku to bude tazke ked ich mas malo a neveris im tak moc, ale cim viac ich budes mat tym viac im budes verit a koniec koncov tym viac budes stastnejsia... viem ako to znie ale tak to v zivote funguje- teda aspon kym mame kapitalizmus . fakt, dobre ti radim... @Moccacino
@Xy12345 Je to cesta, je to jedna z možností, ..zarábala som istý čas super prachy v porovnaní s mojími rovesníkmi kráľovské..išiel biznis. Ale ja nechcem žiť len materiálne. Chcem si užívať život aj po iných stránkach. Teraz prachy odišli a s nimi aj to povestné "šťastie". Bola to len krátkodobá ilúzia a teraz je to zase tam, kde nazačiatku.
Možno budem pôsobit ako úbohí prízemní kokot, ale prídeš mi len ako deco, čo potrebuje pozornosť. Nevieš o živote a žití očividne poriadne nič ale ideš sa zadúšať ako ho nenávidiš, lebo sa cítiš tuctovo... Cítim sa trápne za teba...
@moccacino račej niečo, než nič, račej nič, než niečo. To že teraz nevidíš, neznamená že už nikdy neuvidíš. Ži. Ži. Ži. Je jedno jak, keby si nemala, už si tu neni. Hľadaj cestu, potom cieľ.
lebo to tu neznasam proste uz secko nemam prachy ani to nevyzera ze by som ich v najblizsej dobe mal mat lebo som neschopny kokot co si ani robotu nikdy nenajde a mozem jebat robotu na 4 smeny za pasom s ktorej by ma asi tiez vyhodili no a tak nemam kamaratov ani len sex som nikdy nemal ani hovno a vsetko na tomto svete aj cely tento system je proste proti mne takze tak
@moccacino nie som. som clovek ktory uz priblizne vie v com a ako bude podnikat, ale brani mu v tom chronicka borelioza za ktorej liecbu uz doteraz za posledne 2 mesiace zaplatil 9tisic€ -uplne bez srandy, a nelutujem sa a nerozmyslam nad blbostami ... ja by som si to s tebou ihned vymenil .....@40 ma asi pravdu ...
@karlotiskot a co je na tom, ze chce pozornost? to je podla mna dost ocividne, nakolko to napisala na forum a nie do dennika, sherlock. no nejako mi unika, kde presne sa vzajomne vylucuje tuzba po pozornosti s nenavidenim zivota
@moccacino Nemyslím si, že by tu toho nebolo dosť na posúdenie toho čo ti najviac vadí. Vadí ti vlastná všednosť a predpokladám, že od toho sa odvíja to ostatné či už u teba, alebo u iných smerom k tebe.
Okrem toho nikto tu nepozná tvoju story ale keď ti niekto vyjadrí súcit, automaticky to berieš ako pochopenie. - To len taká maličkosť na zamyslenie.
Ja tu ako nechcem tvrdiť týmto, že mám ohľadom teba určite pravdu, ale myslím si, že by si mala začať žiť aj trochu inde ako vo svojich predstavách, pretože ľudia, ktorých som videl vyjadrovať sa a prezentovať ako teba sú väčšinou tie typy, čo nežijú so sebou, ale svoje vlastnosti a črty majú skreslené vo vlastných hlávkach a potom sa čudujú, že ich okolie neberie tak ako si predstavovali, že ich brať bude. Potom začnú všetko strašne nenávidieť, ale problém je v tom, že životu tvoja nenávisť úplne u piči, aj to či ho miluješ, všetko sa to odráža len na tebe a na vzťahu k sebe samej. Preto ak by som ti mal dať zrovna ja aj nejakú radu miesto suchého konštatovanie, tak si najprv treba uvedomiť, čo je život, ako sú emócie chvíľkové, ako je snaha op pozornosti len výkrik zúfalej mysle, ako si človek ohýba v hlave realitu aby sa nemusel zamýšľať nad tou najdôležitejšou otázkou a ísť v nej do hĺbky, ako sa toľko ľudí snaží nejako vyzerať a stratili cestou samy seba. Určite nezačni len zažívať nové veci a úživať si život a ďalšie bulšity. Radšej začni byť nejaký čas o samote kde na seba budeš vplývať len a len ty, nájdi sa, svoje práve ja neprekryté emocionálnymi nahováračkami natlačenými do hláv z citlivučkých kníh a filmov a postav sa pred seba taká aká si a neopekňuj ani jediný aspekt svojho bytia. Ako ja som mal tiež svoje fázy v tvojom veku a ešte horšie decko ako ty som možno bol. Sebaľútosť, nenávisť a takéto sračky sú ale človeku na hovno. Nevedie to nikam, akurát tak k tomu, že si na seba človek len privoláva také tie "nepravosti od života" a neni to o karme ani o vesmírnych silách, je to len v mysli a všetko to zlé čo sa človeku stane si za zlé v prvom rade označil on sám.
@notme Nuž a kde to v tom komente tvrdím prosím ťa ? Vysvetlujem ti asi márne, že to tam vidíš iba ty
Uvedom si, že je to len v tvojej hlavinke takéto tvrdenie srdiečko Ja chápem že sa cítiš dotknutučký za to, že som si raz dovolil skritizovať tvoj jediný pravdivý názor, ale za to sa nemusíš pokúšať teraz za každú kravinu na mne onanovať.
@karlotiskot to tvrdenie tam NIEJE jedine v tvojej, japonskom zdegenerovanej hlave. ked si nebol obdareny schopnostou rozumiet textu ktory pises, tak nepis.
toto je vrchol, typek poprie aj vlastnu mater. na aku picu potom vlastne nieco pises, ked aj tak nic z toho co si povedal v zapati neplati? usetri pracu sebe aj ostatnym a uz v zivote nechod na diskusne forum.
Možno budem pôsobit ako úbohí prízemní kokot, ale prídeš mi len ako deco, čo potrebuje pozornosť. Nevieš o živote a žití očividne poriadne nič ale ideš sa zadúšať ako ho nenávidiš, lebo sa cítiš tuctovo... Cítim sa trápne za teba...
takze rozhodol som sa, ze ti podam pomocnu ruku a naucim ta rozumiet tvojim vlastnym textom. som az privelmi dobry. s jej postojom zjavne nesuhlasis a hoci sa z uvedeneho textu z hladiska vyrokovej logiky neda urcit preco, nakolko niesme na katedre matematiky, nezaujima nas to a budeme sa drzat menej striktnych pravidiel indukcie, dedukcie a syntezy beznej konverzacie. s tymto predpokladom sa z toho da vyvodit, lebo jej postoj nepovazujes za opodstatneny, na co ale nemas najmensie pravo - cize sa dostavame k prvemu moznemu zaveru a sice, ze tvoj koment je picovina. druha moznost, ako som uz povedal, implikoval si, ze tuzba po pozornosti sa vylucuje s nenavistou zivota. implikoval si to tym, ze tvoj negativny postoj sa zaklada na vete "prídeš mi len ako deco, čo potrebuje pozornosť" co nepriamo vylucuje jej zivotnu filozofiu. z toho zase vyplyva, ze si svoj komentar zalozil na chybnom predpoklade - tieto dve veci sa ale nevylucuju - a preto sa dostavame k druhemu zaveru - totoznemu s prvym. tretia moznost je, ze si narazal len na jej tuzbu po pozornosti, ktora je ale ocividna, a preto mozme dojst len k jedinemu tretiemu zaveru - tvoj koment bol absolutne bezpredmetny s vylucne provokativnym zamerom.
@notme A teraz ti skúsim svoje vlastné slová vysvetliť ja To, že je niekto decko túžiace po pozornosti nevylučuje, že zrovna z toho dôvodu nemôže život nenávidieť. Opodstatnenosť je otázna samozrejme, ale nikde netvrdím, že sa to vylučuje.
Ako lichotí mi koľko práce si dávaš s "dedukciami" môjho zmýšľania, ale skús tú energiu venovať radšej svojmu zmýšľaniu. A byť tebou porozmýšľam o nejakých psychofarmaceutykách, uľahčilo by ti to zjavne tvoj spoločenský život samého so sebou.
@karlotiskot cize konecne sme sa dopracovali k vysledku, tvoje zmyslanie je scestne a pises zbytocne nezmysly. gratulujem.
"To, že je niekto decko túžiace po pozornosti nevylučuje, že zrovna z toho dôvodu nemôže život nenávidieť." opat nespravna interpretacia vlastnych slov, ale vysvetlovat ti to uz nejdem, kedze sme sa uz dostali tam, kde sme chceli byt.
nenazval by som to namahou, skor elementarnymi zakladmi zdraveho uvazovania. je smutne, ked nieco take oznacis za namahu, na druhej strane sa tym mnohe vysvetluje.
a jediny spolocensky problem ktory mam je problem s debilmi.
@notme Ty mi hovoríš ako si ja nesprávne interpretujem svoje vlastné slová a ako ty ich lepšie interpretuješ?
To fakt?
Ako toto je moc smiešne už aj na mňa
a ano, je smutne, ked sa chces tvarit inteligentne, no nedisponujes dostatocnou mozgovou kapacitou, cize vysledkom je kopa rozumne sa tvariaceho textu plneho sraciek, ktoremu ani sam nechapes. jednoducho nemas prehlad vo vyrokovej logike, kauzalita ti absolutne nic nevravi, zamienas pricinu s nasledkom, ba dokonca v priebehu debaty menis ako pricinu, tak aj nasledok. bez toho mozes svoje vyplody zabalit do akej formy len chces, na fakte, ze je to este vacsi nezmysel nez tvoja povodna myslienka, to nic nemeni. totizto nezmyselna myslienka zdegenerovana nespravnou interpretaciou je este o nieco vacsi nezmysel.
@karlotiskot v komente A implikujes vyrok. v komente B zakladas argumentaciu na tom, ze to, ze si ho implikoval nic neznamena a to aj napriek faktu, ze cely koment A bol na onom vyroku postaveny (tak naco si potom kurva pisal koment A). v komente C vytvoris falosnu kauzalitu z tvrdenia v komente A, v ktorej nielen prehodis pricinu a nasledok implikovane vo vyroku A, ale taktiez oba, pricinu a nasledok, zmenis.
@karlotiskot neni zac, ked treba, pojdem s tebou aj na patricne urady a pomozem ti zbavit sa svojpravnosti. take privilegia su pre niekoho ako si ty nebezpecne
@karlotiskot povedal ten, co ma uz 7x tagol s absolutnou picovinou v snahe zabezpecit si posledne slovo a to aj napriek tomu, ze som mu vysvetlil, ako velmi nespravne su jeho argumenty a on sa nedokazal branit no pod, napis 20 smajlikov a bud stastny, nech ta uz mam konecne z krku.
@notme súdiš podľa seba mňa?
Strávil si celý deň presviedčaním cudzieho človeka na študentskom portáli, že niečo čo napísal myslel tak ako tvrdíš ty a cítiš sa ešte ako víťaz nejakej diskusnej súťaže Gratulujem ti a čuduj sa ešte, že mi je z teba akurát tak do smiechu
@karlotiskot mne je srdecne jedno co si myslel, ja som riesil co si napisal, ty debil. v podstate cely cas riesim jedine to, ze netusis co pises, ak si si to nahodou doteraz nevsimol. prosim, dalsi blud si fakt odpusti. lebo ked sa teraz ukazalo, ze ty nielen, ze nevies co pises ale dokonca ani nevies o com sme sa vlastne bavili, zacal som mat neprijemny pocit. asi zo strachu, ze aj ludia ako ty maju pravo volit a rozmnozovat sa.
@notme aha oka
a máš teda ešte niečo na srdiečku pán výrokový logik? Ale skús niečo na čom sa nebudem musieť ujebávať zasa aby si sa potom nesťažoval, že nemôžeš mať posledné slovo
srsly, ja netusim, aky zmysel ma toto tvoje spamovanie smajlikov, no posobi to zufalo. ale to nic, ja ani nechapem, ako dakto moze nerozumiet vlastnemu textu, ako sa ten isty dakto moze smiat na vlastnej debilite, ako niekto moze byt posadnuty japonskymi picovinami (co je teda kurva smutne, ak mas fakt 30(na druhej strane je to v tvojom pripade aj celkom fajn, obvykle to funguje lepsie ako kondomy)...asi som moc obmedzeny, nechaj to tak, nesnaz sa ma zasvatit do tvojich tajomstiev. neviem o tebe nic okrem toho, ze si tupy a chcem, aby to tak ostalo.
pekne ste túto tému zaspamovali, a teraz sa vyjadrím k téme. @Moccacino je viacero ľudí, čo sa hľadajú a druhí ich odsudzujú preto, že nevedia čo chcú. Ja som pred 7 rokmi chodil s babou, ktorá neustále fňukala, však som jej pomáhal, lebo som chápal jej ťažkosti, ale dakedy ma odpísala aj za to, keď som jej povedal, čo by mohla zmeniť. Ale ľudia sa nechcú meniť, druhí ťa chcú meniť a práve to nenávidíme. Sebaľútosť patrí k depresii a chápem aké je ťažké zrazu sa venovať niečomu novému. Moja mama má dlhé roky problémy sa niečomu venovať, keď jej niečo poviem, tak ma už ani nevníma, len je utopená vo svojich myšlienkach a spýta sa znova, čo som dneska robil. Dúfam nechceš tak dopadnúť, že prestaneš vnímať realitu. Takisto máme problémy v práci, kamarát sa dlhodobo hádal so šéfom, mal super robotu, bol kontrolór výroby, ale chcel si zároveň užívať život a po roku myslím odišiel, lebo to už nevydržal. V starej robote som mal nového kolegu, ktorý robil predtým vedúceho v obchodnom centre, po roku ho vyhodili, a v novej práci sa necítil dobre, lebo klesol na horšiu úroveň, neviem čo za tým stálo, ale keď odchádzal aj z novej roboty, hovorili, že je to kokot a nič si neváži. Nebuď nevďačná, hoci môžeš pociťovať zlé obdobie v smútku, druhých nezaujíma tvoje vnútorné cítenie, najmä v práci sa musíš vedieť sústrediť. Osobne som v mojej novej práci strašne zamyslený, ale je to aj celkom nudná robota, furt behám hore dole, a po odmakanom dni príde za mnou šéfka a povie mi, že som niečo nespravil dobre, tak ma to zamrzí, pritom kolegovia sa bavia a hovoria, že si nemám z toho nič robiť, no môj názor na to je, že moja šéfka je piča, panička, čo sa na mňa nerada pozerá, lebo nie som jej typ, mám kolegu, ktorý tam je rovnako dlho 7 mesiacov, sú aj ďalší takí, ale on špeciálne sa od začiatku zajebával a teraz ho povýšili na vedúceho, spravodlivosť neexistuje, niektorí ľudia sú proste jebnutí, a treba ignorovať, čo ti hovoria, nehádaj sa s nimi ako notme vs karlotiskot, lebo to nikam nevedie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
dpc, nie si jedina, tak sa zober a chod sa zoznamovat alebo sa zabi.....
takže práve toho máš po svojom boku...
snaž sa to napraviť a hľadať spôsob, ako byť šťastná a vyrovnaná...
máš predsa 18 rokov
gg
@Likjul spociva to vo vsetkom. Nemam rada nic a nikto nema rad mna.
@Turbolienka123 Moj problem je ze som velmi nevydareny clovek ktory na nic nema talent, vsetko comu sa zacne venovat pokazi, a jedine co dokaze je utapat sa vo vlastnom ziali. Jednoducho ako Jozef Mak, clovek milion. Chcel by byt nieco viac, ale je len obycajny niktos
@jurito k lesu mam kusok
...., ked si si neni ista co chces ako ja kedysi rob si karieru a snaz sa iba o jedno - aby si mala co najviac prachov... za peniaze si kupis stastie, zdravie a mozno ich budes aj velmi potrebovat napriklad ako ja posledne mesiace .... zo zaciatku to bude tazke ked ich mas malo a neveris im tak moc, ale cim viac ich budes mat tym viac im budes verit a koniec koncov tym viac budes stastnejsia... viem ako to znie ale tak to v zivote funguje- teda aspon kym mame kapitalizmus . fakt, dobre ti radim...
@Moccacino
Nejaku odbornejsiu pomoc si skusala??????
@Xy12345 ty si podnikatel?
Prečo ťa bavia iba nelegálne a škodlivé veci?
Okrem toho nikto tu nepozná tvoju story ale keď ti niekto vyjadrí súcit, automaticky to berieš ako pochopenie. - To len taká maličkosť na zamyslenie.
Ja tu ako nechcem tvrdiť týmto, že mám ohľadom teba určite pravdu, ale myslím si, že by si mala začať žiť aj trochu inde ako vo svojich predstavách, pretože ľudia, ktorých som videl vyjadrovať sa a prezentovať ako teba sú väčšinou tie typy, čo nežijú so sebou, ale svoje vlastnosti a črty majú skreslené vo vlastných hlávkach a potom sa čudujú, že ich okolie neberie tak ako si predstavovali, že ich brať bude. Potom začnú všetko strašne nenávidieť, ale problém je v tom, že životu tvoja nenávisť úplne u piči, aj to či ho miluješ, všetko sa to odráža len na tebe a na vzťahu k sebe samej. Preto ak by som ti mal dať zrovna ja aj nejakú radu miesto suchého konštatovanie, tak si najprv treba uvedomiť, čo je život, ako sú emócie chvíľkové, ako je snaha op pozornosti len výkrik zúfalej mysle, ako si človek ohýba v hlave realitu aby sa nemusel zamýšľať nad tou najdôležitejšou otázkou a ísť v nej do hĺbky, ako sa toľko ľudí snaží nejako vyzerať a stratili cestou samy seba. Určite nezačni len zažívať nové veci a úživať si život a ďalšie bulšity. Radšej začni byť nejaký čas o samote kde na seba budeš vplývať len a len ty, nájdi sa, svoje práve ja neprekryté emocionálnymi nahováračkami natlačenými do hláv z citlivučkých kníh a filmov a postav sa pred seba taká aká si a neopekňuj ani jediný aspekt svojho bytia. Ako ja som mal tiež svoje fázy v tvojom veku a ešte horšie decko ako ty som možno bol. Sebaľútosť, nenávisť a takéto sračky sú ale človeku na hovno. Nevedie to nikam, akurát tak k tomu, že si na seba človek len privoláva také tie "nepravosti od života" a neni to o karme ani o vesmírnych silách, je to len v mysli a všetko to zlé čo sa človeku stane si za zlé v prvom rade označil on sám.
Na aké som mal odpovedať? na ublížené konštrukcie tvojho dotknutého ega? Keď sa budeš pýtať na niečo čo tvrdím potom sa možno aj odpovede dočkáš
Kde okrem tvojej dotknutej hlávky niečo také tvrdím?
» birdz.sk/karlotiskot/blo...
tuto, do pice...
fascinujuce, ved ty zjavne ani len netusis co vlastne pises, hlavna vec, ze reagujes.
Uvedom si, že je to len v tvojej hlavinke takéto tvrdenie srdiečko Ja chápem že sa cítiš dotknutučký za to, že som si raz dovolil skritizovať tvoj jediný pravdivý názor, ale za to sa nemusíš pokúšať teraz za každú kravinu na mne onanovať.
takze rozhodol som sa, ze ti podam pomocnu ruku a naucim ta rozumiet tvojim vlastnym textom. som az privelmi dobry. s jej postojom zjavne nesuhlasis a hoci sa z uvedeneho textu z hladiska vyrokovej logiky neda urcit preco, nakolko niesme na katedre matematiky, nezaujima nas to a budeme sa drzat menej striktnych pravidiel indukcie, dedukcie a syntezy beznej konverzacie. s tymto predpokladom sa z toho da vyvodit, lebo jej postoj nepovazujes za opodstatneny, na co ale nemas najmensie pravo - cize sa dostavame k prvemu moznemu zaveru a sice, ze tvoj koment je picovina. druha moznost, ako som uz povedal, implikoval si, ze tuzba po pozornosti sa vylucuje s nenavistou zivota. implikoval si to tym, ze tvoj negativny postoj sa zaklada na vete "prídeš mi len ako deco, čo potrebuje pozornosť" co nepriamo vylucuje jej zivotnu filozofiu. z toho zase vyplyva, ze si svoj komentar zalozil na chybnom predpoklade - tieto dve veci sa ale nevylucuju - a preto sa dostavame k druhemu zaveru - totoznemu s prvym. tretia moznost je, ze si narazal len na jej tuzbu po pozornosti, ktora je ale ocividna, a preto mozme dojst len k jedinemu tretiemu zaveru - tvoj koment bol absolutne bezpredmetny s vylucne provokativnym zamerom.
dufam, ze si uz pochopil o com rozpravas.
Ako lichotí mi koľko práce si dávaš s "dedukciami" môjho zmýšľania, ale skús tú energiu venovať radšej svojmu zmýšľaniu. A byť tebou porozmýšľam o nejakých psychofarmaceutykách, uľahčilo by ti to zjavne tvoj spoločenský život samého so sebou.
"To, že je niekto decko túžiace po pozornosti nevylučuje, že zrovna z toho dôvodu nemôže život nenávidieť." opat nespravna interpretacia vlastnych slov, ale vysvetlovat ti to uz nejdem, kedze sme sa uz dostali tam, kde sme chceli byt.
nenazval by som to namahou, skor elementarnymi zakladmi zdraveho uvazovania. je smutne, ked nieco take oznacis za namahu, na druhej strane sa tym mnohe vysvetluje.
a jediny spolocensky problem ktory mam je problem s debilmi.
To fakt?
Ako toto je moc smiešne už aj na mňa
a ano, je smutne, ked sa chces tvarit inteligentne, no nedisponujes dostatocnou mozgovou kapacitou, cize vysledkom je kopa rozumne sa tvariaceho textu plneho sraciek, ktoremu ani sam nechapes. jednoducho nemas prehlad vo vyrokovej logike, kauzalita ti absolutne nic nevravi, zamienas pricinu s nasledkom, ba dokonca v priebehu debaty menis ako pricinu, tak aj nasledok. bez toho mozes svoje vyplody zabalit do akej formy len chces, na fakte, ze je to este vacsi nezmysel nez tvoja povodna myslienka, to nic nemeni. totizto nezmyselna myslienka zdegenerovana nespravnou interpretaciou je este o nieco vacsi nezmysel.
cele. zle.
ako vravim, nesnaz sa, nemas na to.
@78 nezvladnes? doteraz si sa predsa vedel tvarit, ze mi rozumies lepsie ako ja sam.
@79 zase si mimo, co uz s tebou.
setrime miestom.
Strávil si celý deň presviedčaním cudzieho človeka na študentskom portáli, že niečo čo napísal myslel tak ako tvrdíš ty a cítiš sa ešte ako víťaz nejakej diskusnej súťaže Gratulujem ti a čuduj sa ešte, že mi je z teba akurát tak do smiechu
a máš teda ešte niečo na srdiečku pán výrokový logik? Ale skús niečo na čom sa nebudem musieť ujebávať zasa aby si sa potom nesťažoval, že nemôžeš mať posledné slovo
srsly, ja netusim, aky zmysel ma toto tvoje spamovanie smajlikov, no posobi to zufalo. ale to nic, ja ani nechapem, ako dakto moze nerozumiet vlastnemu textu, ako sa ten isty dakto moze smiat na vlastnej debilite, ako niekto moze byt posadnuty japonskymi picovinami (co je teda kurva smutne, ak mas fakt 30(na druhej strane je to v tvojom pripade aj celkom fajn, obvykle to funguje lepsie ako kondomy)...asi som moc obmedzeny, nechaj to tak, nesnaz sa ma zasvatit do tvojich tajomstiev. neviem o tebe nic okrem toho, ze si tupy a chcem, aby to tak ostalo.
@Moccacino je viacero ľudí, čo sa hľadajú a druhí ich odsudzujú preto, že nevedia čo chcú. Ja som pred 7 rokmi chodil s babou, ktorá neustále fňukala, však som jej pomáhal, lebo som chápal jej ťažkosti, ale dakedy ma odpísala aj za to, keď som jej povedal, čo by mohla zmeniť. Ale ľudia sa nechcú meniť, druhí ťa chcú meniť a práve to nenávidíme. Sebaľútosť patrí k depresii a chápem aké je ťažké zrazu sa venovať niečomu novému. Moja mama má dlhé roky problémy sa niečomu venovať, keď jej niečo poviem, tak ma už ani nevníma, len je utopená vo svojich myšlienkach a spýta sa znova, čo som dneska robil. Dúfam nechceš tak dopadnúť, že prestaneš vnímať realitu. Takisto máme problémy v práci, kamarát sa dlhodobo hádal so šéfom, mal super robotu, bol kontrolór výroby, ale chcel si zároveň užívať život a po roku myslím odišiel, lebo to už nevydržal. V starej robote som mal nového kolegu, ktorý robil predtým vedúceho v obchodnom centre, po roku ho vyhodili, a v novej práci sa necítil dobre, lebo klesol na horšiu úroveň, neviem čo za tým stálo, ale keď odchádzal aj z novej roboty, hovorili, že je to kokot a nič si neváži. Nebuď nevďačná, hoci môžeš pociťovať zlé obdobie v smútku, druhých nezaujíma tvoje vnútorné cítenie, najmä v práci sa musíš vedieť sústrediť. Osobne som v mojej novej práci strašne zamyslený, ale je to aj celkom nudná robota, furt behám hore dole, a po odmakanom dni príde za mnou šéfka a povie mi, že som niečo nespravil dobre, tak ma to zamrzí, pritom kolegovia sa bavia a hovoria, že si nemám z toho nič robiť, no môj názor na to je, že moja šéfka je piča, panička, čo sa na mňa nerada pozerá, lebo nie som jej typ, mám kolegu, ktorý tam je rovnako dlho 7 mesiacov, sú aj ďalší takí, ale on špeciálne sa od začiatku zajebával a teraz ho povýšili na vedúceho, spravodlivosť neexistuje, niektorí ľudia sú proste jebnutí, a treba ignorovať, čo ti hovoria, nehádaj sa s nimi ako notme vs karlotiskot, lebo to nikam nevedie.